Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / İspanyol Erezyon Tezgahları Üreticisi ‘’Ona’’ Türkiye’de Gnc Makina İle Var Olacak

İspanyol Erezyon Tezgahları Üreticisi ‘’Ona’’ Türkiye’de Gnc Makina İle Var Olacak

Takım Tezgahları Sektörünün yükselen değeri GNC Makina, İspanyol markası ONA’yı da bünyesine katarak ürün ve hizmet yelpazesini genişletti.

İspanyol Erezyon Tezgahları Üreticisi ‘’Ona’’  Türkiye’de Gnc Makina İle Var Olacak
Sektörde Elektro Erozyon, EDM Teknolojileri olarak bilinen yüksek hassasiyette parça işleme kabiliyetine sahip ONA Makineleri, GNC Makina aracılığı ile Türkiye’deki üretim sektörüne katma değer sağlayacak.

EDM teknolojisinin öncü markalardan biri olan İspanyol orjinli ONA, Türkiye’deki iş ortağını seçti. EDM Erezyon Tezgâhları üretim teknolojilerinde, 65 yıldan fazla tecrübesi olan ve tüm dünyada 60 ülkede distribütörleri bulunan ONA EDM Tezgahlarının, Türkiye’deki satış ve satış sonrası hizmetler desteğini GNC Makina sağlayacak. İspanya’nın EDM teknolojileri alanındaki en güçlü markası ONA, inovasyon gücüyle EDM tezgâhı kullanıcılarının özel ihtiyaçlarına uygun esneklik kabiliyeti, maksimum EDM işleme çözümleri ile GNC markasının gücüne güç katacak. 

Kişiselleştirilmiş çalışmalar doğrultusunda, otomasyon çözümleri ve anahtar teslim çözümler sunabilen ONA, üreticilerin ihtiyaçlarına özel makinalar da tasarlıyor. Üreticilerin talep ettikleri ölçüleri dikkate alarak üretime özel makina üreten ONA, müşteriye özel çözümler yaratıyor. ONA’nın bu özelliği, GNC Makina’nın iş yapma biçimiyle birebir örtüşüyor. 

GNC Makina ile ONA’nın ilk görüşmeleri 2022 yılı Ekim ayında TÜYAP’ta düzenlenen MAKTEK Fuarı’nda gerçekleşmişti. Fuar sonrası hem ülkemizde hem İspanya’da bir araya gelen iki markanın yetkilileri Aralık 2022 yılında ortak çalışma kararını resmileştirdi.

HEDEF, ÜRETİCİYE TAM DESTEK VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI 
İşbirliğine ilişkin konuşan GNC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çetinkaya ‘’ONA’da GNC Makina gibi müşteri odaklı bir marka. Biz GNC ekibi olarak nasıl müşteriye özel hizmet ve çözümler üretiyor, anahtar teslim projeler sunuyorsak İspanya’nın köklü markası ONA da faaliyetlerini aynı çerçeveden sürdürüyor. EDM teknolojileri yani elektro erozyon teknolojisiyle her ölçüde parçayı işleme kabiliyetine sahip olan bu makinelerle ülkemizin üretim gücünü artırmayı istiyoruz. Hedefimiz; müşterimize sunduğumuz hizmetler, sahip olduğumuz entelektüel sermaye ve katma değerli iş ortakları ile sektörümüzde öncü olmak. Tam da bu sebeple global lider üretici markaları bünyemize katıyor ve büyümeye devam ediyoruz. Üretimin en kaliteli haliyle efektif bir şekilde ve minimum maliyetle, üretilmesi için çalışıyoruz. Destekçisi olduğumuz diğer markalar gibi ONA markamızla da Türk sanayicilerine yüksek hassasiyet ve verimlilikte üretim yapmaları için destek veriyor olacağız. Bu desteğimizi işin tasarlanması aşamasından satış sonrası servise, yedek parça desteğinden danışmanlık hizmetine kadar geniş bir platformda sürdürüyoruz. Yaptığımız tüm yatırımlarla satış öncesi, sırası ve sonrası hizmetlerimizle ve güçlü iş ortaklıklarımızla pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz.’’ dedi. 

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan, İstanbul Anadolu Yakası, Avrupa Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da da şubeleri olan GNC Makina, ülkemizde GROB, VICTOR Taichung, NAKAMURA-TOME, ROMI, VISION WIDE, VONGHLER ve LICO gibi yüksek hız ve niteliğe sahip markaları bünyesinden barındırıyor. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Balkanlarda seyahat etmenin şüphesiz en güzel yanı aramızdaki 5 asırlık duygusal bağ. Atatürk’ün yetiştiği topraklara yolculuk, bugün hala şakır şakır Türkçe konuşan Türk nüfusu, Osmanlı’nın arkasında bıraktığı mimari ve kültürel izler insanın kalbine dokunuyor. Bu sebeple Avrupa’daki diğer yerlerden çok daha duygusal bir ülkedir.... Devamı »