Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar KULP MAKİNE

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar KULP MAKİNE

Tolga ERGÜN - Satış Direktörü

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar KULP MAKİNE
Firmanızdan ve hizmetlerinizden bahsedebilir misiniz?

Bizim firmamız sektörün öncülerinden, Kulp Makine. Yaklaşık bu sene 40. Yılımızı kutluyoruz. Dolum kapama ve etiketleme makineleri yapıyoruz. Farklı sektörler için bu makineleri imal ediyoruz. Gıda, kozmetik, kimya, ilaç sanayi, hem yarı otomatik basit çözümlerimiz var, hem de proje bazlı büyük çözümlerimiz var. Yani saatte 5000 kavanoza kadar otomatik dolum hatları yapıyoruz.

Fuarınız nasıl geçiyor, katılım oranından memnun musunuz?

Fuarımız gayet güzel geçiyor, 1. Gün biraz yavaştı, ama 2. Ve 3. Günler gayet kalabalıktı. Biz 2. Ve 3. Günden memnunuz ama bugün için beklentimizin ne olduğunu bilmiyoruz daha. Bugün biraz yavaş olacağını düşünüyoruz cumartesi olduğu için.

Bir önceki fuarlara katılım sağlamış mıydınız?

Biz Tüyap ambalaj fuarı kurulduğundan beri katılıyoruz. Yani ilk senesinden beri katılıyoruz. Her sene katılıyoruz. Eksik kaldığımız bir sene olmadı.

Ziyaretçi açısından yabancı ziyaretçilere değerlendirecek olsanız neler söylersiniz?

Bizce bu sene yabancı sayısı düşüktü. Geçen sene yabancı çoktu, yerli yani Türk müşteri azdı. Ama bu sene Türk müşteri çok, yabancı müşteri az. Özellikle Körfez bölgesinden de çok katılım olmamış.

Buradan sektörümüze neler söylemek isterisiniz?

Sektörümüz bu fuara katılarak  gayet iyi yapıyor. Gayet güzel de bir fuar. Özellikle Asya’da 2 tane fuar öne çıkıyor bir tanesi Dubai fuarı bir tanesi de bu fuar. Fuarda git gide kendi bir marka olmaya başladı. Yani buraya herkesin katılımcı olması, katılımcıların belli bir kalitede olması çok önemli zaten.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Dünyanın En İyi 10 Müzesi

    Dünyanın En İyi 10 Müzesi

    Müzeler gerek mimari açıdan gerek seyahat edilen şehirler hakkında içerdiği bilgiler nedeniyle önemli bir yere sahip. İşte dünyanın en çok ziyaret edilen 10 müzesini sizler için derledik.... Devamı »