Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar BİRLİKFLEX MAKİNE

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar BİRLİKFLEX MAKİNE

Bahattin YÜKSEL - Mustafa YÜKSEL - Muhittin YÜKSEL - Şenel İNCE

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar BİRLİKFLEX MAKİNE
Firmanızdan ve hizmetlerinizden bahsedebilir misiniz kısaca?

Birlikflex Makine yaklaşık 25 yıldır hizmet veren bir firmadır. Baskı makineleri üzerine kendimizi ispatlamış, Dünya’nın 40’dan fazla ülkesine makine göndermiş bir firmayız. Baskı Makineleri, Dilimleme Makineleri, Laminasyon Makineleri, Koli Bandı Baskı Makineleri gibi çok profesyonel makinelerimiz var.
 
Şenel bey fuarınız nasıl geçiyor, katılım oranından memnun musunuz?

Teşekkür ederim, katılım oranı geçen seneye göre bir hayli yüksek. Özellikle Rusya Bölgesi’nden çok fazla katılımcı var. Bizlerde bu sayede kendimizi tanıtma fırsatı bulduk. Bakalım. İnşallah güzel olacak.
 
Ambalaj Fuarı’ndan beklentileriniz nelerdir?

Hem Türkiye’nin hem de Dünya’nın birçok yerinden katılımcı ziyaretçi, sayısıyla kendimizi onlara gösterme ve onlarla tanışma fırsatı buluyoruz. Bu bizim için çok büyük bir avantaj. Bu fuarlarda yeni insanlarla tanışmak, yeni firmalarla iş birliği içerisine girmek en büyük amacımız ve temennimiz.
 
Geçen seneki fuara katılım gösterdim dediniz. Bu fuar sizin için nasıl geçti?

Tüm fuarlara katılım gösterme gayreti içine giriyoruz. Geçen senede bu fuara katılmıştık. Burada bir ay sonra Plast Avrasya fuarı var, ona da katılım göstereceğiz.

Ziyaretçiler açısından değerlendirmek gerekirse, yabancı ziyaretçiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlk soruda da belirttiğim gibi, yabancı katılım sayısı çok fazla, ama tabi ki bu süreç gerektiriyor. Önümüzdeki süreçte daha da iyi bir hale geleceğini düşünüyoruz.
 
Son olarak ambalaj sektörüyle ilgili neler söylemek istersiniz?

İnsanoğlu var olduğu sürece, tüketecektir. Tüketim olduğu sürece de ambalaj kaçınılmazdır. Ambalaj artık insanoğlunun her alanında, yaşamın her alanında vardır. Dolayısıyla ambalaj sektörü dünyada hızla yükselmektedir. Bu büyüyen sektörde, kendimizden sağlam adımlarla vizyon ve misyonumuza uygun olarak büyüme gayreti içerisindeyiz. Ambalaj sektörü çok farklı bir boyuta geçti dünyada. Özellikle son zamanlardaki Corona Virüs ve Dünya’daki yaşanan ekonomik krizlerde bunu tetikledi. İnsanlar sağlıklı yaşam için ya da kendi yaşamlarının standartlarını yükseltmek adına ambalajları ürünleri tercih etme noktasına geldiler. Dolayısıyla bizim sektörümüzün önü çok açık. Biz de İnşallah bu sektörde yerimizi alacağız.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İşte Oscar’lık Ambalajlar

    İşte Oscar’lık Ambalajlar

    ​Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın ödül töreni bugün Shangri-La Bosphorus'da gerçekleştirildi.... Devamı »