Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Aha Teknoloji Yeni Fabrikasını Açtı

​Aha Teknoloji Yeni Fabrikasını Açtı

Aha Enerji, Aha Robotik ve Aha Soğutma olarak hem kendi üretimlerini gerçekleştiren hem de dünya markalarının temsilciliğini yapan Aha Teknoloji yeni fabrikasını Kocaeli’nde açtı.

​Aha Teknoloji Yeni Fabrikasını Açtı
Enerji Depolama Sistemleri ve Aktif Harmonik Filtre üretimi yaparak anahtar teslim proje uygulamaları ile hizmet veren Aha Teknoloji yeni fabrikasını Kocaeli’nde açtı.

DÜNYA MARKALARININ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ
Aha Enerji, Aha Robotik ve Aha Soğutma olarak hizmet veren Aha Teknoloji, kendi üretimi olan ürünlerinin yanında Sanyo Denki, Merus Power, Kg Gear ve Geva-Bot’un Türkiye Distribütörlüğünü yapıyor.

Yeni merkezleri hakkında bilgi veren Aha Teknoloji Satış Direktörü Elvan Aygün; “Üretim, satış ve genel merkez olarak tüm birimlerimizi tek noktada topladık. Yeni yatırımlarımızla birlikte üretim ve proje uygulama hacmimiz de artmaktadır. Yılın ilk yarısını geride bırakırken birçok büyük projenin sözleşmesini imzalamanın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.


0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Olivtech ve Ekoloji İzmir Sona Erdi

    Olivtech ve Ekoloji İzmir Sona Erdi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 16 – 19 Nisan 2015 tarihleri arasında Fuar İzmir’de organize edilen Ekoloji İzmir – 6. İzmir Organik Ürünler Fuarı ile Olivtech – 5. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı sona erdi.... Devamı »
  • Aile Şirketi olan DOL-MAK Makina’ya Yenilikler Katan İkinci Kuşak

    Aile Şirketi olan DOL-MAK Makina’ya Yenilikler Katan İkinci Kuşak

    DOL-MAK Makina İdari Koordinatörü Kübra Vardal Yavuztürk, DOLMAK’ın faaliyetleri ve ikinci kuşak olarak yapılan çalışmalarla ilgili yönelttiğimiz soruları yanıtladı. İkinci kuşak olarak, birincil hedefleri arasında şirketin var olan potansiyelini kullanarak geliştirmek, büyütmek ve ileriye taşımak olduğunu belirtti.... Devamı »
  • JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Eurasia Rating, Sarten Ambalaj ve baglı ortaklarının konsolide finansal yapısı ile mevcut ve planlanan tahvil ihraçlarının nakit akımlarının periyodik gözden geçirilmesi sürecinde firmayı yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride degerlendirdi. Ayrıca Sarten’in uzun vadeli ulusal notunu ‘A- (Trk)’den ‘A (Trk)’ seviyesine yükseltti.... Devamı »