Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / DuPont Ambalaj Grafikleri Yeni Cyrel® Fleksografik Baskı Plakasını Sunar

DuPont Ambalaj Grafikleri Yeni Cyrel® Fleksografik Baskı Plakasını Sunar

Kalite, verimlilik ve sürdürülebilirliği arttırmak için UV mürekkepler ile kullanılmak üzere tasarlandı.

DuPont Ambalaj Grafikleri Yeni Cyrel® Fleksografik Baskı Plakasını Sunar


DuPont Ambalaj Grafikleri (DuPont) bugün yeni DuPont ™ Cyrel ® FAST DFUV fleksografik baskı plakasının lasmanını gerçekleştirdi. Söz konusu plaka ultraviyole (UV) ışınlarına duyarlı mürekkep ile kullanılmak üzere tasarlandı. Yeni plaka zemin mürekkep yoğunluğunu arttırmakla birlikte, daha az atık, zaman ve maliyet tasarrufu sağlar. Basınca duyarlı, kendinden yapışkanlı etiketler, shrink filmler ve bilet basımları için kullanılabilir.

"Yeni Cyrel ® DFUV plaka, özellikle dar ebatlı web baskıda UV mürekkepler ile yüksek fleksografik baskı performansı ihtiyacı olan müşterilerimiz için geliştiridi" dedi DuPont Ambalaj Grafikleri Küresel İş Birimi Direktörü John Chrosniak.  “Kalite, verimlilik ve sürdürülebilirliğimizi iyileştirmeye devam ederek, bu plaka ile porföyümüzü geliştirmiş bulunmaktayız.”   
Cyrel® DFUV bir termal işlem plakasıdır. Nokta kazancı, ince ton geçişleri ve çözünürlükten ödün vermeden, hızlı mürekkep transferi, zemin baskılarını yoğun ve pürüzsüz  gerçekleştirir.  Yüksek tirajlı geniş ebatlı fleksografik web baskıları için tasarlanmış olan diğer plakalardan farklı olarak, Cyrel® DFUV düşük tirajlı dar ebatlı UV mürekkeplerin kullanıldığı baskılarda başlangıç sarfiyatını azaltmaktadır. Cyrel® DFUV hemen renk alır ve ince noktalı baskılar için tasarlanmıştır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İmbat Ürünleri Avusturya’da

    İmbat Ürünleri Avusturya’da

    Ar-ge odaklı üretim anlayışıyla geliştirdiği yüksek verimli ve çözüm odaklı ürünleri güçlü tasarım ekibi ile hazırlayan İmbat, tamamen özgün tasarımlı ve kendi üretimi olan ürünleri ile Türk mühendisliğini dünyaya ulaştırmaktadır.... Devamı »