Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / ​Deneyimimize Güvenerek Geleceği Üretiyoruz “Athapack

​Deneyimimize Güvenerek Geleceği Üretiyoruz “Athapack

Yenilikçi ve öncü teknolojimiz, ürüne ve firmaya özel projelerimiz, uzun yıllara dayanan uzmanlık deneyimimizle sektöre yön veriyoruz!

​Deneyimimize Güvenerek Geleceği Üretiyoruz “Athapack
ATHAPACK, Türkiye’nin önde gelen sektöründeki en büyük kurumsal yapıya sahip firmasıdır. Profesyonel alt yapısı ve ekibiyle Dikey ve Yatay Tip Paketleme Makinaları, Otomatik Kolileme Makineleri, Otomatik Kutulama Çözümleri, Robotik Çözümler, Otomatik Paletleme Makineleri, Çok Kefeli ve Lineer Teraziler, Volumetrik ve Vidalı Dolum Üniteleri, Gıda İşleme Makinaları, Konveyörler ve Özel Projeler üretmektedir. Amacımız üretici firmaların paketleme alanları için en doğru ve profesyonel çözümleri sunmak. Satış, üretim, tedarik, servis, montaj ve teknolojik olarak gelişmiş ve verimli çözümleri müşterilerimize sunmak ve kurulum sonrası en iyi servis hizmetini vermektir.

Vizyonumuz
Etik ilkelerden ödün vermeden profesyonel kadromuz; bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eder, müşteri ve çalışan memnuniyeti odaklı, lider bir dünya markası olmak için bu sektörün önde gelen uygulamaları uluslararası kalite standartlarında hizmet eder.

Misyonumuz
Mükemmelik odaklı ve güvenilir partner olmak. Merak ediyoruz, uyarlanabilir ve yeniliği benimsiyoruz. Çoklu katkıların ve bakış açılarının değerini görüyoruz. Kapsayıcı ve uluslararasıyız.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Çizgi Altı Reklam ile Çizginiz Olsun

    Çizgi Altı Reklam ile Çizginiz Olsun

    Çizgi altı reklamların çoğu, matbaa ürünlerinden oluşur. Bu yüzden yapacağınız çalışmanın iyi bir matbaa firması ile çalışması önemlidir. Sude Ajans olarak Çizgi altı reklamları sizin için sıraladık!... Devamı »