Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / XLP 60x, Birinci Sınıf Baskı Kalitesi Sunuyor

XLP 60x, Birinci Sınıf Baskı Kalitesi Sunuyor

XLP 60x yüksek performanslı etiket yazıcısı, endüstriyel baskı zorlukları için uyum sağlıyor. İki farklı ekran, çok sayıda seçenek ve çeşitli yapılandırılabilir arabirim seçenekleri, talebiniz için etiket yazıcısını oluşturmanıza olanak tanıyor.

XLP 60x, Birinci Sınıf Baskı Kalitesi Sunuyor
www.novexx.com

XLP 60x, dört farklı seçenekle sunuluyor:


Kesici: Endüstriyel döner bıçağın XLP 60x'e takılması kolaydır ve her bir etiketten sonra veya bir grup basılı etiketten sonra etiketlerin düz kesimini sağlar.
Harici Sarıcı: Harici sarıcı, yazdırılan etiketleri bir çekirdekte toplar. Bu basılı etiket rulosu, daha fazla işlem için XLS 2xx gibi herhangi bir etiketleme sistemine kolayca çıkarılabilir ve takılabilir.
Dağıtıcı & Dahili Sarıcı: Bu çözüm yazdırır ve dağıtır. Dahili toplayıcı, XLP 60x'in içindeki arka kağıdı otomatik olarak toplar ve verilen etiketler ürüne manuel olarak veya bir aplikatör ile uygulanabilir.
Hafif Dokunmatik Aplikatör: Light Touch Aplikatörü ile birlikte XLP 60x, yarı otomatik ‘yazdır ve uygula’ çözümü haline gelir. Elektrikli, hava basıncı olmayan aplikatör, etiketleri her türlü yüzeye ve ürün yüksekliğine pürüzsüz şekilde uygular.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • MISIR'IN 5 FARKLI TARİHİ ATMOSFERİNE YOLCULUK

    MISIR'IN 5 FARKLI TARİHİ ATMOSFERİNE YOLCULUK

    Kuzey Afrika’nın kuzeydoğusunda bulunan bir turizm cenneti olan Mısır, görkemli görüntüsüyle nefes kesen ve coğrafya, kültürel ve tarihi zenginliklerinin yanı sıra dalış meraklılarını cezbeden zengin su altı yaşamı ve renkli eğlence hayatıyla da öne çıkıyor.... Devamı »
  • “EVDE KAL” GÜNLERİNDE  AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    “EVDE KAL” GÜNLERİNDE AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    Ambalaj atıklarının geri kazanımı konusunda Türkiye’nin ilk yetkilendirilmiş kuruluşu olan ve 2019 yılı faaliyetleriyle 563 bin 554 ton ambalaj atığının geri dönüştürüldüğünü belgeleyen ÇEVKO Vakfı, zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmamamız gereken bu günlerde, atıkların ayrı biriktirilmesinin ve toplanmasının önemine işaret etti.... Devamı »