Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Derneklerden / WorldStar Student 2021 Gümüş Ödülünü Türkiye Kazandı!

WorldStar Student 2021 Gümüş Ödülünü Türkiye Kazandı!

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından her yıl düzenlenen 17.Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması’nda dereceye giren 17 öğrenci projesi, Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından her yıl düzenlenen WorldStar Student’da yarıştı.

WorldStar Student 2021 Gümüş Ödülünü Türkiye Kazandı!
www.ambalaj.org.tr

300 projenin yer aldığı uluslararası yarışmada, Türk öğrencimiz ilk üçe girerek Gümüş ödülün sahibi oldu. 

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı katkısıyla, Reed TÜYAP işbirliğinde düzenlenen, 17.Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, WorldStar Student 2021 yarışmasında farklı derecelerde ödüle layık bulundu. Yarışmada; 1 Gümüş ödül, 2 Mansiyon ödül ve 14 sertifika ödülü Türk projelerine verildi ve toplam 17 Ödül Türkiye’nin oldu.

Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından her yıl düzenlenen WorldStar Student 2021 Yarışması’nda, geçen yıl düzenlenen 17. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması’nda dereceye giren ve tasarım eğitimi alan 17 öğrenci, projeleriyle yarıştı. Farklı ülkelerden 300 başvurunun olduğu yarışmada genç ambalaj tasarımcısı öğrenciler 17 ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.

WorldStar Student 2021 kazananları ödüllerini, 4 Mayıs 2022’de Milano’daki ambalaj fuarı sırasında (3-6 Mayıs) fiziksel olarak gerçekleştirilecek olan WordStar Ödül Töreni’nde alacak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Atik Makina Yeni Yerinde!

    Atik Makina Yeni Yerinde!

    Uzun süredir İstanbul'da plastik Ambalaj ve Poşet Makinaları sektörüne yedek parça ve ekipmanları sağlayıcısı olarak ideal işletmelerden biri olmayı başaran Atik Makina, Sefaköy Sanayi Sitesi’nde yeni yerine taşındı!... Devamı »