Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / "ÜRETİYORUZ, DÜNYA KULLANIYOR

"ÜRETİYORUZ, DÜNYA KULLANIYOR

ERKUR MAKİNE

Kenan Yavuz, Genel Müdür

Firmamız 1999 yılında kurulmuştur. Dünya çapında Termoform makineleri üreticisiyiz. ERKUR MAKİNE olarak, granül prosesinden bitmiş ürüne kadar ekstrüderler, termoform makineleri, kalıplar ve tüm makine aksesuarları dâhil olmak üzere ilgili tüm makine ve aletleri tedarik etmekteyiz. Bünyemizde çalışan 160 personel ile tüm dünyada 240’tan fazla çalışan makinelerimize ve Rusya’dan İngiltere’ye, Yeni Zelanda’dan ABD’ye müşterilerimize memnuniyetle hizmet vermekteyiz. Satış sonrası servis ve teknik destek, Endüstri Uzmanları tarafından Türkiye’deki servis merkezlerimizden 7/24 sağlanmaktadır.

Vizyonumuz, ambalaj üretimini, iş ortaklarımız için daha kolay, daha ucuz ve daha verimli hale getirmektir. Misyonumuz ise, plastik ambalaj üretimi ve dekorasyonunda hem yeni hem de yenilenmiş makineler için dünya çapında tercih edilen tedarikçi olmaktır.

Termoform Makineleri kapsamında bünyemizde yer alan makineler; ER 70/C, ER 70-3XL ve ER 70-4XL, ER 80/3 - 80/4, ER 90/3 - 90/4, ER 100/3 - 100/4, ER 130’dur. Konseptten üretime kadar Erkur Tasarım Stüdyomuz çözüm ortağınız olmakla birlikte Termoform uygulamaları için komple kalıp setleri de sunmaktayız. Kalıp üretiminde yıllara dayanan deneyimimiz sayesinde, optimum kalıp düzeni, takım soğutması, şekillendirme havası ve vakum sistemleri en iyi uygulamalara göre tasarlanmakta olup; test, teslimat ve yerinde kurulum hizmetleri vermekteyiz. 

ERKUR MAKİNE’de tüm makinelerimizin belirli standartları karşılaması en önemli ilkemizdir. Makinelerimizin her zaman güvenilir olmasını hedefliyor, tüm güvenlik ve son teknoloji gerekliliklerine uygun kalmak istiyoruz. Ayrıca makine çalışmayı durdursa bile, tekrar çalışır hale gelmesi için en kısa sürede gerekli yedek parça ve uzak bağlantı servis hizmeti veriyoruz. Böylelikle ERKUR MAKİNE olarak yedek parça ve sabit parça tedariği ile teslim süresini kısaltmış bulunuyoruz. 

Gerek yurt içi gerekse yurt dışı fuarlarına katılımlar sağlayarak ürettiğimiz makineleri de sergilemekteyiz. 2020 yılında yurt dışı; Plastex Egypt 2020 (Cairo), Saudi Print & Pack 2020 (Riyadh), Plastivision India 2020 (Mumbai), Interplastica 2020 (Moscow) Fuarlarına, 2021 yılında ise yurt içi; Eurasia Plast Istanbul 2021, Eurasia Packaging İstanbul Fuarlarına katılımlarımızı gerçekleştirdik. ERKUR MAKİNE olarak, fuarlar sonrasında müşterilerimizden hizmet kalitemiz konusunda olumlu geri dönüşler almak ise en büyük referanslarımızdır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR