Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Sarten’in 2025 Hedefi 1 Milyar Dolar

Sarten’in 2025 Hedefi 1 Milyar Dolar

Metal ambalajda dünyada da ilk 10 arasında yer alan Sarten Ambalaj yeni yatırımlarla büyümeyi planlıyor.

Sarten’in 2025 Hedefi 1 Milyar Dolar
www.sarten.com.tr

Şirket olarak 50’inci yıllarını kutladıklarını belirten Sarten Ambalaj CEO’su Zeki Sarıbekir, bu yılın planlarını 10 yıl önce yaptıklarını, 60’ıncı yıl planlarının da şimdiden hazır olduğunu söyledi. 2030’da 1 milyar dolarlık bir ambalaj şirketi olma hedefi koyduklarını ancak bunu daha erkene çektiklerini ifade eden Sarıbekir, en geç 2026 yılında hedefe varacaklarını tahmin ettiklerini kaydetti. Sarıbekir, 2030’a gelindiğinde de Sarten’in bölgesel bir lider firma olacağını vurguladı.

2030’DA 30 FABRİKA HEDEFLENİYOR
Bu seneyi 700 milyon dolar ciro ile bitireceklerini öngördüklerini anlatan Sarıbekir, “Fabrika yatırımlarımız devam ediyor. Her sene bir fabrika kurarak 2030 yılına 30 fabrika ile girmeyi hedefliyoruz. Bu yıl Çerkezköy’de bir fabrika kurduk. Son olarak Niğde’de bir fabrika yatırımına başladık, 2023 yılının Nisan- Mayıs aylarında fabrikayı açmayı planlıyoruz. Niğde ve çevresi tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişeceği yerler olacak. Aynı zamanda tarım olarak Türkiye’nin geleceği. Bu yüzden Niğde’deki yatırımımıza çok önem veriyoruz. Ambalaj üreticisi olduğumuz için müşterilerimiz nereye gidiyorsa oraya gidiyoruz.” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG yarışmasında, SMS TORK çalışma kültürü inovasyonu “Yalın Üretim” ile, “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kobi” kategorisinde ikinci oldu.... Devamı »