Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / RosUpack 2022, 7-10 Haziran’da Gerçekleşecek

RosUpack 2022, 7-10 Haziran’da Gerçekleşecek

26. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, planlandığı gibi 07 – 10 Haziran 2022 tarihleri arasında Crocus Expo, Moskova’da gerçekleştirilecek.

RosUpack 2022, 7-10 Haziran’da Gerçekleşecek
 www.zedexpo.com

All-Russian Rating of Exhibitions tarafından Rusya’nın en iyi ambalaj ve etiketleme fuarı olarak derecelendirilen RosUpack, en son gelişmelerini ve ürünlerini geniş bir B2B ziyaretçilerine sunmak için her yıl tüm sektörü bir araya getiriyor. En son gelişmeler, sektörün üreticileri ve tedarikçileri ile dolu bir endüstri etkinliği, oturumlar ve ilham verici konuşmacılarla dolu bir program hazırlanıyor. 
Günümüzde ambalaj endüstrisinin küresel pazarı değişiyor. Bu nedenle, birçok şirket hem tanıtım hem de pazar durumunu anlamak için endüstri fuarlarına ihtiyaç duyuyor. RosUpack, fuarın yeni ticari ilişkileri kurmak ve sürdürmek; ekipman, hammadde, hazır ambalaj ve etiketleme ürünlerini sergilemek ve satmak için önemli bir platform olarak yerini alıyor. Zed Expo, tüm müşterilerini desteklemeye, müşterilerine RosUpack 2022 etkinliğini sunmak için odaklanmaya devam ederek, verimli müzakereler için en uygun koşulları yaratıyor. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • PLAST EURASIA İSTANBUL 2019 FUARI'NA REKOR ZİYARETÇİ!

    PLAST EURASIA İSTANBUL 2019 FUARI'NA REKOR ZİYARETÇİ!

    Fuar Gelecek Yıl 2-5 Aralık Tarihleri Arasında... TÜYAP tarafından PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri Arastırma, Gelistirme ve Egitim Vakfı) is birligi ile düzenlenen Plast Eurasia Istanbul 2019, 29.Uluslararası Istanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, 40 ülkeden 1.085 firma ve firma temsilciligi ve 106 ülkeden 52.361 sektör profesyonelini 4 – 7 Aralık tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, Istanbul’da bir araya getirdi.... Devamı »
  • Ayakkabı Kutunuzda Sürdürülebilir Poliüretanlar

    Ayakkabı Kutunuzda Sürdürülebilir Poliüretanlar

    Dünyanın dört bir yanındaki insanlar önemli değişiklikler yapmak ve moda endüstrisini de etkileyen yeni bir zihniyet olan sürdürülebilirliği benimsemek istiyor. Ancak son yıllarda çok fazla plastikten yapılmış ayakkabıları nasıl daha sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirebilirsiniz?... Devamı »
  • TARİHİ DERİNDEN HİSSEDECEĞİNİZ 5 ROTA

    TARİHİ DERİNDEN HİSSEDECEĞİNİZ 5 ROTA

    Coğrafyası ve tarihi ile cennet olan ülkemiz, çağlar boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış. Bu topraklarda yaşayan atalarımızın bize miras bıraktığı eserlerin hepsi birbirinden kıymetli ve güzeldir. Kim bilir, belki bir sonraki yurt içi tatil planınızı hazırlarken buradan yararlanabilirsiniz.... Devamı »
  • TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    Mikform, deneyimli ve uzman kadrosuyla termoform sektöründe çok sayıda şirketin çözüm ortağıdır. Mikform’un en temel ilkesi sektöre yenilikler kazandırmak ve müşterilerine yüksek teknoloji ve kalite odaklı ürünler sunarak birçok avantaj sağlamaktır.... Devamı »