Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

Eş konumlu baskı ve reklamcılık fuarı Printech ile birlikte, bu yılki sergi alanı 32.800 m2'yi aştı. RosUpack’e 36 ülkeden gelen 100'den fazlası fuarın yeni katılımcıları olan 650’den fazla şirket katıldı. Katılan ziyaretçi sayısı %17 arttı - 70 ülkeden ve Rusya'nın 79 bölgesinden 23.051 kişi katıldı.

RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme
RosUpack, bu yıl Dünya Ambalaj Örgütü'nün (WPO) bir heyetine ev sahipliği yaparken, WPO Sürdürülebilir Kalkınma Başkan Yardımcısı ve Finlandiya Ambalaj Birliği Genel Müdürü Antro Säilä, AB'de döngüsel ekonomi ve uygulaması konulu ‘Bugün ve yarının paketlemesi: küresel ve yerel trendlerin etkisindeki değişiklikler ’ adlı konferansta konuştu.

RosUpack’ın Uluslararası Ortağı, bu yıl Çin Sanayi İşletmeleri Birliği CCPIT’di. 92 Çinli şirket, ürünlerini ve teknolojilerini yaklaşık 1.000 m2'lik bir alanda sergiledi.

Donanımlarını ve teknolojilerini sergileyen birçok katılımcı, son derece başarılı sonuçlar elde etti.

Moskova Bölgesi Kalkınma Şirketi, Moskova bölgesindeki üretim tesislerini yerelleştirmeye ilişkin iki yatırım başvurusu aldı. Genel Müdür Yardımcısı Alexander Fedorov'a göre, başvurulara yapılan yatırımların toplam tutarı 1 milyar rubleyi aştı.
Ishida Avrupa, paketleme ve doldurma ekipmanlarını sundu: eşdeğer dağıtıcılar, paketlenmiş ürünler için kontrol cihazları ve diğerleri. Inspira serisi ambalaj VFFS-makinesini ve 16 başlık için kombine dağıtıcıyı içeren dolum makinelerinin - dünyanın en verimli dolum makinesi - ziyaretçiler arasında çok popüler olduğu ortaya çıktı.

Naberezhnye Chelny Paper Mill, 100'den fazla ekipman tedarikçisiyle, mevcut ve potansiyel müşterilerle toplantılar yaptı. Fuarın bir sonucu olarak şirket yeni siparişler alacak ve üretimi artıracaktır.

Tauras-Fenix, onların standında yaklaşık 500 civarında toplantı ve müzakere düzenledi. Bu yıl, günümüzün en popüler konteynerine gevşek, küçük parçaların toplu paketlenmesi ve paketlenmesi için tasarlanmış yüksek hızlı otomatik STICKPACK STP-250'yi (çubuk paketler) tanıttılar. Pazarlama Müdürü Tatyana Gordeeva'ya göre, fuarda üç sözleşme imzaladılar.

Russkaya Trapeza en popüler ambalajlama ekipman modellerini ve 2019 yılında piyasaya sürülen yeni ürünleri sundu. Birçok iş bağlantısı kurup anlaşmalar yaptılar ve sözleşmeler imzaladılar.

Bristol Group, streç film, şrink ekipmanı, yatay sargı ve çeşitli markalama ve dinamik tartı türleri ile palet sarma ilişkin çeşitli ekipmanlarını sergiledi. Sunulan ekipmanın yarısından fazlası gösteri sırasında ayırtılmış ve ön ödemesi yapılmıştır.

PCBK Yönetici Müdürü, Konstantin Neznamov konuşmasında şunları söyledi: “RosUpack, ambalaj pazarındaki trendleri tartışmak ve önde gelen üreticiler tarafından yapılan sunumlara katılmak için etkili bir platform olmasının yanı sıra üreticiler, bayiler ve müşteriler için de bir buluşma yeri niteliğindedir.”

Yenilenmiş ve genişletilmiş bir iş programı

Bu yıl, RosUpack’in iş programında 100’ün üzerinde uzman konuşmacı ile 10’dan fazla konferans, sunum, seminer ve müzakere yer aldı. Üç gün boyunca 1.800'den fazla endüstri uzmanını kendisine çekti.

1. Günde Ulusal Paketleyiciler Konfederasyonu Başkanı Vladimir Chuikov tarafından "Paketleme: yeni bir değer ölçüsü" raporu ile açılan "Bugün ve yarının paketlemesi: küresel ve yerel trendlerin etkisindeki değişiklikler" konferansı gerçekleşti. Konferans küresel trendleri ve yeni terimleri kapsıyordu: çok kanallı, özelleştirme, kişiselleştirme ve bu trendlerin perakende ve ambalaj teknolojilerini, etiket tasarımını, iş süreçlerini, kurum kültürünü ve tüketici ile iletişimi nasıl etkilediği.

2. Gün, çevre sorunlarına ve Rusya'da döngüsel bir ekonomiye geçişe tahsis edildi. “Sürdürülebilir paketleme ve sorumlu tüketim” konferansında uzmanlar, ambalaj geri dönüşümü için hükümet düzenlemelerini ve iş ile halkın karşılaştığı zorlukları tartıştılar.

3. Gün; WINWIN Tasarım kurucusu ve RED DOT Ödül jürisi üyesi Rennes Angelvuo'nun “Kentleşme Megatrendinde” konusunda sunum yaptığı, PepsiCo'da Doğu Avrupa’nın eski tasarım başkanı olan Zilke Bochat’ta "Dijitalleşme Megatrendi: Uluslararası Şirketler Deneyimi" konusunda sunum yaptığı ve Metsä Yönetim Kurulunda Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki Ambalaj Direktörü İlkka Harju, "Çevresel ve Sürdürülebilirlik Megatrend: Marka Değerini En Üst Düzeye Çıkarmak için Sürdürülebilir ve Yenilenebilir Ambalaj Geliştirme" konusunda sunum gerçekleştirdiği "Ambalaj tasarımı: Tüketiciler işinizi nasıl değiştiriyor" adlı konferans ile devam etti.  

Bu yıl, PART Ödülleri - ambalaj tasarımı ve üretimi için yıllık ödüller - 36 şirketin ve 7 üniversitenin jüriye 8 yıllık tarihindeki en yüksek sayıda toplam 83 tane sunmasına tanık oldu.

Sergiyi gerçekleştiren tüm katılımcılarımıza, ziyaretçilerimize ve ortaklarımıza teşekkür ederiz. Rusya’nın en büyük uluslararası ambalaj fuarının bir yenisi için sizi 2020’de tekrar aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Fuarımızda katılımcı olarak yer almak isterseniz, aşağıdaki ilgi alanını doldurunuz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR