Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

Polonez’in Mini Lezzet ürünlerini, çemensiz pastırma ailesine dahil olan Mini Lezzet 50 gr pastırma, 40 gr kurutulmuş füme et ve 50 gr karabiber kaplamalı sucuk ile genişledi. Paketlerin üzerinde bulunan glütensiz amblemi sayesinde çölyak hastaları da bu ürünleri kolaylıkla seçilebiliyor.

Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!
Şarküteri et ürünleri alanında sunduğu birbirinden farklı ve kaliteli lezzetler ile Polonez, glüten hassasiyeti olan çölyak hastalarını da unutmuyor. Bu kişilerin rahatlıkla tüketebileceği glütensiz çemensiz pastırma, füme et, jambon, kavurma, salam (hindi ve macar salam), sucuk ve sosis gibi ürünleri tüketiciler ile buluşturan Polonez, glütensiz ailesini Mini Lezzet 50 gr pastırma, 40 gr kurutulmuş füme et ve 50 gr karabiber kaplamalı sucuk ile genişletti. Polonez Genel Müdürü Andaç Günsoy; “gıda alışverişi yaparken, paketlerin üzerindeki etiketlerde yer alan bilgileri okumak sağlıklı yaşam açısından hayati önem taşıyor” diyor ve ekliyor; “gıda tüketiminde alerjimiz ya da hassasiyetimiz olan içeriklerin aldığımız üründe olup olmadığına dikkat etmek zorundayız.’’ Dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK, 2013 yılında Thin-Wall & IML olarak adlandırılan kalıp içi etiketleme tekniği ile ince cidarlı plastik gıda ambalajı üretmek üzere faaliyete geçti. TULİPACK, yenilikçi ve teknolojik çözümleri kullanarak ürettiği ürünler ile ambalaj pazarına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.... Devamı »