Çarşamba , 08 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / PILZ SANAL FUARIYLA ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇIYOR!

PILZ SANAL FUARIYLA ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇIYOR!

26 – 28 Mayıs tarihleri arasında PILZ’in en son endüstri trendlerini kapsayan tüm ürünlerini ve yeniliklerini bulacağınız sanal fuarına davetlisiniz!

PILZ SANAL FUARIYLA ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇIYOR!
Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi birçok sektör fuarının ertelenmesini veya iptal edilmesine neden oldu.  Ancak bu süreç, dijitalleşmenin önemini ve teknolojik dönüşümde kilit rol oynadığını bir kez daha gösterdi.
 
Emniyet Otomasyonu Mucidi Pilz, personel, müşteri ve ziyaretçilerin sağlığı ve emniyetini bir numaralı önceliği haline getirerek bir etkinliğe imza atıyor. Pilz, 2020 fuarlarında müşterileriyle buluşturmayı planladığı; endüstriyel koruma, sensör teknolojisi, Endüstri 4.0 ve akıllı lojistik konularındaki en son endüstri trendlerini kapsayan ürün ve hizmetlerini 26 – 28 Mayıstarihlerinde  Pilz web sitesi üzerinden gerçekleştireceği sanal fuarla müşterilerinin ilgisine sunacak. 
 
Almanca ve İngilizce dil desteği ile gerçekleştirilecek fuara ziyaretçiler kendi yerel zaman dilimlerinde katılım sağlayabilecek. Ayrıca ziyaretçileri fuar kapsamında gerçek zamanlı sohbet etme ve konferans sonrası gerçek bir toplantı düzenleme şansına sahip oldukları zengin bir konferans programı bekliyor.
 
Pilz’in sanal fuarına ve ücretsiz konferans programları hakkında detaylı bilgi almak için bu bağlantıyıkullanabilirsiniz.   https://www.pilz.com/en-TR/online-fair
 
Satı KAYA
Pilz Türkiye Kurumsal İletişim Uzmanı
s.kaya@pilz.com.tr

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SARAÇ’TAN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ

    SARAÇ’TAN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ

    55 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada plastik işleme makinelerinin tedariki, satış sonrası müşteri memnuniyeti ile sektörün önde gelen, güçlü ve rekabetçi firmalarından biri olan Saraç Plastik, bu yıl sektöre Full Elektrikli Enjeksiyon makinelerini sunuyor.... Devamı »
  • Olivtech ve Ekoloji İzmir Sona Erdi

    Olivtech ve Ekoloji İzmir Sona Erdi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 16 – 19 Nisan 2015 tarihleri arasında Fuar İzmir’de organize edilen Ekoloji İzmir – 6. İzmir Organik Ürünler Fuarı ile Olivtech – 5. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı sona erdi.... Devamı »