Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / PARSCONTROL’den Maksimum Performanslı Hammadde Yükleyici

PARSCONTROL’den Maksimum Performanslı Hammadde Yükleyici

PARSCONTROL Hammadde yükleyici granül ile beslenen makinalarda granülün taşınabilmesi amacı ile tasarlanmıştır.

PARSCONTROL’den Maksimum Performanslı Hammadde Yükleyici
PARSCONTROL Hammadde yükleyici sistemlerde vakum ünitesi ve hammadde haznesi ayrı gövdelerde birbirlerine sabitlenmiş olarak bulunmaktadır. Hammadde aktarılacak sisteme özel flanşları ile kolayca bağlanabilen yükleyici sistem, antistatik emiş hortumu ve paslanmaz boru aracılığı ile hammadde yüklemeye hazır hale getirilir.

Seviye sensörleri ile uyarılan ve kontrol ünitesi üzerinden kontrol edilen yükleyici sistemin ihtiyaç duyduğu hammaddeyi vakum yardımı ile hazneye doldurur ve sisteme kazandırır.

Hammadde yükleyici içerisinde bulunan ve sistemi koruyan toz tutucu özellikteki bez filtre Otomatik Filtre Sistemi tarafından çalışma periyodu içerisinde temizlenmektedir. Bez filtre yapısı paslanmaz bir gövdeye sahip olup güçlü bir yapıdadır.

Hammadde yükleyici sistem özel olarak tasarlanmış pars control cihazı ile kontrol edilmektedir. Özel yazılımı ile tüm sistemin zaman, vakumlama ve malzeme miktarı gibi ayarlamalarını yapmaktadır.

Hammadde bitmesi veya her türlü arıza durumlarında alarm ikaz göstergeleri ve kornalı sistem mevcuttur.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​En Yeni Robotik Teknolojiler WIN EURASIA’da Sergilenecek

    ​En Yeni Robotik Teknolojiler WIN EURASIA’da Sergilenecek

    Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyüyen ve gelişen robotik teknolojilere dair en trend ürünler, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. tarafından 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında, “Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosuyla düzenlenen WIN EURASIA – World of Industry Fuarı’nda sergilenecek.... Devamı »