Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Pack Fair Türkiye Ambalajlama Paketleme Teknolojileri 2023 Fuarı'ndan Görüntüler

Pack Fair Türkiye Ambalajlama Paketleme Teknolojileri 2023 Fuarı'ndan Görüntüler

PACK FAIR TÜRKİYE – Ambalajlama Paketleme Teknoloji Fuarı Sektörün Buluşma Noktası Oldu

Pack Fair Türkiye Ambalajlama Paketleme Teknolojileri 2023 Fuarı'ndan Görüntüler
PACK FAIR TÜRKİYE - Ambalajlama Paketleme Teknolojileri Fuarı katılımcıları çok sayıda sektör ve pazarda faaliyet gösteren dünyanın en kaliteli gıda ve içecek ürünleri ambalaj ve paketleme firmalarından oluşuyor.

Paketleme ve ambalaj sektöründe büyük bir üretim potansiyeline sahip olan İzmir ve Ege Bölgesi, Türkiye’nin en büyük dağıtım ağının başında yer alıyor. Paketleme ve ambalaj sektörüne hizmet eden firmalar, üreticiler, yan sanayi grupları ve karar vericiler, PACK FAIR TÜRKİYE - Ambalajlama Paketleme Teknolojileri Fuarı’na katılarak; ambalajlama, taşıma, depolama ve dağıtım konularında Türkiye ve dünyadaki satıcılarla tanışma, yeni anlaşmalar imzalama ve oldukça büyük bir pazarda satışlarını artırma şansına sahip oluyor.

Fuar 6-9 Mart 2023 Tarihinde Gerçekleşti
Sude Yayıncılık Ailesi olarak biz de, PACKWORLD Türkiye Dergimiz ile Pack Fair Türkiye Ambalajlama Paketleme Teknolojileri fuarında yer aldık. Sektör profesyonellerine, katılımcılara ve ziyaretçilerimize dergimizin dağıtımını gerçekleştirdik. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Türkiye'nin Makinecileri Rusya'da Putin'le Buluşuyor.

    Türkiye'nin Makinecileri Rusya'da Putin'le Buluşuyor.

    Makine sektörü Rus sanayinin teknolojide stratejik çözüm ortağı olmayı hedefliyor. Rusya Federasyonu’nun en büyük sanayi fuarı INNOPROM’da bu yıl partner ülke olan Türkiye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Tanıtım Grubu desteğiyle Ekaterinburg’ta tanıtım çalışmaları yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Gül Batur’un katılımıyla gerçeklesen fuarda Türkiye’nin Makinecileri markasıyla tanıtım çalışmaları yaptıklarını belirt... Devamı »
  • Çilek Üreticilerine Ambalaj Desteği

    Çilek Üreticilerine Ambalaj Desteği

    Elazığ'ın kendine has Kuyulu ve Gezin çileği için Elazığ TSO tarafından özel olarak tasarlanıp üretilen ve dağıtımı yapılan ambalajlar sayesinde, ürün artık tarladan müşteriye el değmeden gidecek.... Devamı »