Salı , 30 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Müşteri Odaklı Yaklaşımı ve Tecrübesi İle Polymak Mühendislik

Müşteri Odaklı Yaklaşımı ve Tecrübesi İle Polymak Mühendislik

Müşterilerimizin ihtiyaç duydukları bu malzemelere ilişkin talepleri doğrultusunda marka çeşitliliğimiz, geniş stok ağımız ve kaliteli ürünlerimizle iş ortağı olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz

Müşteri Odaklı Yaklaşımı ve Tecrübesi İle Polymak Mühendislik
Polymak Mühendislik olarak 1998 yılından beri makine sektöründe tedarik, satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulunarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda hizmet vermekteyiz.

Ambalaj üretim makinaları, ambalaj ve paketleme makinalarının imalatı konularında faaliyet gösteren müşterilerimize;  temsilcilik ve distribütörlük bazında tedariğini yaptığımız ürün gruplarından başta lineer ürün grupları; ray, araba, vidalı mil, somun gibi (doğrusal hareket elemanları)olmak üzere konveyör ürünleri ve ekipmanları tedariği hususunda talepleri dahilinde yardımcı olmaktayız.

Birçok sektörde ihtiyaç duyulan ve kullanılan ambalaj ve paketleme makinaları, ambalaj yapılacak veya paketlenecek ürünlere göre çeşitlilik göstermektedir. Bu bağlamda söz konusu makinelerin tasarlanmasında ve üretimi esnasında kullanılan ve ihtiyaç duyulan ürünlerin başında doğrusal hareket (lineer) elemanları ve ekipmanları gelmektedir.

Ray, araba, vidalı mil, somun, kramayer, kaplin vb. gibi ürünler;  TBI Motion, Hiwin, PMAPM, PMATech, Miki Pulley, Zero Max, GFM, KHK markaların ürünleri dahilinde müşterilerimizin taleplerine cevap vermekteyiz.

Burada makinelerin genellikle yatay ve düşey doğrultudaki hareketlerinde sürtünme kuvvetinin düşük olması sebebi ile tercih edilebilen raylı kızakların taşıma kapasiteleri dikkat alınarak ürün seçimi yapılması önemlidir.

Ambalaj ve paketleme makinelerin mekanik sistemlerinde kullanılan bir başka bileşenlerden birisi de vidalı mil ve somundur. Bu ürün grubunda Hiwin markasında FSI, FSC ve FSH serilerinde TBI Motion’da ise SFU, SFE, SCNI/SCI, BSHR, OFUR serileri üzerinden müşterilerimizin taleplerine yanıt vermekteyiz.

Yine makine üretiminde kullanılan ürün gruplarından birisi olan kramayer ve dişliler (pinyonlar) genellikle doğrusal hareketi dairesel harekete dönüştürmek veya tersine çevirmek için kullanılan, özellikle yüksek güç iletimi gerektiren makinelerde tercih edilen bir sistemdir. Bu ürün grubunda da Japon KHK ve İtalyan GFM markalarının 1,5-2 ve 3 modül ürünleri dahilinde tercih edilen makine imalatı yapan müşterilerimize yardımcı olmaktayız.

Ambalaj üretim ve ambalaj paketleme makinalarında üretilen ürünlerin iletilmesi veya paketlenecek ürünlerin makineye ulaştırılması veya paketlenmiş ürünlerin sevk edilmesi durumlarında söz konusu makinelerin giriş veya çıkış bölümlerinde konveyör hatları yapılmaktadır. Bu bağlamda da bu konveyör hatlarının tasarımı ve imalatı için ihtiyaç duyulan ve kullanılan konveyör bantları ve aksesuarlarının tedariği konusunda da hizmet vermekteyiz. Burada konveyör hattında kullanılacak bandın seçimi taşınacak malzemeye ve şekline, ürün ağırlığına bağlı olarak belirlenmesi önemlidir.

Bu konuda kullanılabilecek asetal (plastik) bantlar, paslanmaz çelik metal bantlar, boncuklu bantlar, omurga tip bantlar, modüler bantlar gibi bant çeşitleri stoklarımızda yer almaktadır. Bu ürünlerde de Magris, Rexnord, System Plast, C&S, CO&CO markalar, ürünler dahilinde müşterilerimize seçenekler sunmaktayız.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR