Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / BESATECH: Yüksek Kaliteli ve Çeşitlilik Sunan Endüstriyel Formlama Makineleri

BESATECH: Yüksek Kaliteli ve Çeşitlilik Sunan Endüstriyel Formlama Makineleri

Yurt içi uygulamalarda kendini ispatlayan ve pek çok uygulamada başarı ile görev alan, Besatech formlama makineleri dünya pazarında önemli bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

BESATECH: Yüksek Kaliteli ve Çeşitlilik Sunan Endüstriyel Formlama Makineleri
Besatech formlama makineleri; köfte burger, kroket gibi ürünlerin formlanması için geliştirilmiş ve en üstün teknolojiler ile donatılmıştır. Tek çıkıştan, 12 çıkışa kadar ihtiyaç duyulan her kapasiteye cevap verebilecek ürün çeşitliliğine sahiptir. Ürünü ezmeden en yüksek kalite ile formlayabilen teknolojisi aynı zamanda üstün bir gramaj hassasiyeti sunmaktadır. 
Besatech formlama makineleri, freezer veya fryer besleme gibi yüksek kapasitenin gerektiği endüstriyel uygulamalardan ürünlerin tepsilere dizilmesi, termoform makinelerin shuttle konveyör ile beslenmesi gibi otomasyon gerektiren hat uygulamalarına, tüm endüstriyel formlama ihtiyaçlarında uygulamaya özel çözümler sunmaktadır. Butik uygulamalarda ise üstün ürün kalitesi ve üretim esnekliği ile ön plana çıkmakta ve rakiplerinden ayrılmaktadır. 
Et sektörü dışında vegan ürünler, peynir, patates vb kroket uygulamaları, evcil hayvan besinleri gibi pek çok sektörde uygulama alanı bulan Besatech formlama makineleri modüler yapısı sayesinde pek çok farklı uygulamada görevini başarıyla yerine getirmektedir. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR