Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Mitsubishi Electric’in MELFA ASSISTA Cobotları ile Sanayi Geleceğe Bugünden Hazır

Mitsubishi Electric’in MELFA ASSISTA Cobotları ile Sanayi Geleceğe Bugünden Hazır

Cobotlar, tüm dünyada farklı üretim alanlarında büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Mitsubishi Electric’in MELFA ASSISTA Cobotları ile Sanayi Geleceğe Bugünden Hazır
www.mitsubishielectric.com

Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri çatısı altında geliştirilen MELFA ASSISTA cobotlar, otomasyonun geleceğinde çığır açan özellikleriyle akıllı üretim anlayışını bir üst basamağa taşıyor. Pek çok farklı sektörde kullanılarak üretimde esneklik, sezgisellik, hız ve verimlilik sağlayan MELFA ASSISTA cobotlar, operatörlerle güvenli bir şekilde çalışıyor, operatör yokken de endüstriyel robot kadar hassas çalışabiliyor. Robotik üretim sistemlerinin toplam sahip olma maliyetini azaltan ve en önemlisi de insan iş gücünü asiste eden bu akıllı sistemler, üretime hibrit bir perspektif kazandırıyor. Fabrika otomasyon sektörünün teknoloji öncüsü Mitsubishi Electric, farklı sektörlere çözüm sağlayan MELFA ASSISTA cobotlarıyla insan gücü için optimize edilen desteğin yanı sıra kısa ve uzun vadede yatırım getirisi sunuyor. Ayrıca kesintisiz üretim ve standardize edilmiş kalite sağlıyor. 

Operasyon düğmeleriyle el paneli ihtiyacı ortadan kalkıyor
Kolay programlama ve sistem konfigürasyonu sayesinde en basit işlerden en kompleks yapıdaki uzmanlık gerektiren faaliyetlere kadar her alanda çalışan MELFA ASSISTA, pratik şekilde komutu alma ve uygulama özelliğiyle dikkat çekiyor. İnovatif ayrıcalıklarıyla endüstriyel alanda fark yaratan teknoloji, kolay kontrol ile insan iş gücünün doğru noktalara kanalize edilmesine yardımcı oluyor. Robot kolundaki işlem düğmeleri MELFA ASSISTA’nın kolayca kontrol edilmesini sağlarken programlama ve öğretim için el paneli ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Programlama bilgisi olmadan sofistike işlere imza atılıyor
Profesyonellerle birlikte çalışan ve en zorlu görevleri üstlenen MELFA ASSISTA, RT Visual Box (Mühendislik Yazılımı) ile operatörlerin tutucuları gibi çevre ekipmanları sezgisel ve kolay bir şekilde kurmasını sağlıyor. MELFA ASSISTA kurulum sihirbazı, operatörlere daha pratik ve sezgisel bir metodoloji sunuyor. RT-Visual-Box ile programları görsel olarak oluşturabilmeyi sağlayan MELFA ASSISTA, karmaşık süreçleri nötralize ederken kullanımı sırasında uzmanlık bilgisi de gerektirmiyor. Teknolojisinde yer alan görsel programlama yazılımı, "görsel destekli öğretim" sunan arayüzü sayesinde operatörlerin robotu kolayca programlayabilmelerine imkân tanıyor.

Endüstride kesintisiz üretim ve yüksek yatırım avantajı sağlıyor
Mitsubishi Electric, kolaboratif robotlara insanların yanında çalışmadığı zamanlarda yüksek hızda çalışma modu sunarak cobotların standart bir endüstriyel robot olarak hassas ve hızlı kullanılabileceğini kanıtlıyor. Kullanıcılar, RT VisualBox ve RT Toolbox3 yazılımlarıyla canlı üretime geçmeden önce cobotların istenilen performansı sağlayabilmesini simüle ederek teyit edebiliyor.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • WORLDFOOD İSTANBUL 31. YILINDA REKOR RAKAMLARA ULAŞTI!

    WORLDFOOD İSTANBUL 31. YILINDA REKOR RAKAMLARA ULAŞTI!

    6 Eylül’de kapılarını açarak 31. yılında yeniden sektördeki son yenilikleri ve gıda trendlerini sergileme ve keşfetme imkanı sağlayan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 9 Eylül 2023 tarihine kadar Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde misafirlerini ağırladı.... Devamı »
  • Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Dünyada Bir İlk: Heinz’den Ketçap Sigortası

    Heinz Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Heinz müşterilerinin %48’inin düzenli olarak ketçap kazalarıyla karşılaşması ve %91’inin her zaman bu riske değer olduğunu söylemesi üzerine ketçap lekelerine ve dökülmelerine karşın 57 talebi kapsayan ketçap sigorta poliçesi sundu.... Devamı »