Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / Kurulduğu Günden Bu Yana Başarılı Projelere İmza Atan “TEPRO MAKİNE”

Kurulduğu Günden Bu Yana Başarılı Projelere İmza Atan “TEPRO MAKİNE”

Hakan DELİDUMAN, Pazarlama & Yazılım Müdürü

Kurulduğu Günden Bu Yana Başarılı Projelere İmza Atan  “TEPRO MAKİNE”
1992 yılında İstanbul'da kurulan Tepro Makine, 80 kişilik deneyimli uzman ekibiyle plastik sektörüne yönelik enjeksiyon makineleri, robot otomasyon sistemleri, hammadde yükleme sistemleri ve yardımcı yan ekipmanlar sağlamaktadır. Genel merkezi Gebzede bulunan Tepro Makine maksimum müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiştir. Satış, pazarlama, proje, teknik servis, yedek parça, muhasebe ve finans departmanlarından oluşan dinamik firma yapısı ile kurulduğu günden bu yana başarılı projelere imza atan Tepro Makine her geçen gün de bu başarılarına artı değer katmaya devam etmektedir.

Günümüz teknolojisini yakından takip eden, yeniliğe açık, öngörülü, kaliteli ve sonuç odaklı hizmet anlayışını benimseyen Tepro Makine; Türkiyenin yanı sıra Ortadoğu ve Balkan ülkelerindeki firmalara da anahtar teslim çözümler sunmaktadır. KraussMaffei, Sepro ve Motan başta olmak üzere Avrupa'nın birçok lider ve nitelikli markalarının Türkiye'deki tek distribütörü olan Tepro Makine, kendi bünyesindeki T-Max markası ile de yardımcı ekipman ve otomasyon sistemlerinde hizmetler sunmaktadır. Sektördeki sağlam konumunu sürdürmeyi hedefleyen Tepro Makine; teknolojideki değişim ve gelişimlerin öncüsü olma misyonuyla her geçen gün makine portföyüne yenilerini ekleyerek ürün yelpazesini genişletmektedir.

Plastik endüstrisine yön veren, sürdürülebilir teknoloji ve sistemleri yakından takip eden Tepro Makine, büyük ölçekli üreticilere sağladığı kaliteli ve üstün teknolojilere sahip ürünlerle, sektörün en önde gelen tedarikçisidir. Plastik ve otomotiv endüstrisini oluşturan firmaların bulunduğu organize sanayi bölgelerinde ve bu firmaların isteklerine hızlı reaksiyon gösterebilmektedir.  Bu yüzden Tepro ve T-Max markalarının altındaki bütün takımları ve departmanlarını tek çatı altında toplayıp, iletişim ve organizasyonu güçlü bir seviyede tutmaktadır. Gelecekteki büyüme planlarına uyan bu genel müdürlük binasında, departmanlarını geliştirmek ve istihdamı artırmayı hedeflemektedir.

Hayatımızı etkisi altına alan COVID-19 salgını ve pandemi süreci, kısa sürede tüm iş dünyasını yeni başlangıçlar yapmaya zorladı. Değişen yaşam koşulları, çalışma alışkanlıkları ve yeni teknolojik platformlar tüm iş dünyasını daha farklı planlamalara yöneltti. 2022 yılı hedeflerini, plastic üreticilerinin sayısının ve yatırımlarının artmasına parallel olarak işlem hacmi ve ciro hedefini geçmiş yılların üzerinde konumlandırmaktadır.

Sürecin başlangıcında, Tepro Makine Genel Merkezini 5000 m² alana kurulu Gebze binasına taşıdı. Mimari açıdan yeni nesil çalışma şekillerine uygun, yeşil alana sahip ve pandemide en doğru koşullar için elverişli iş habitatını oluşturdu. Müşterilerinin 30 yılı aşkın güvenlerinden aldığı motivasyon ile, hem endüstriyel hem de sektörel büyüme politikalarını, sağlıklı bir şekilde sürdürme adımlarını atmaya devam etmektedir.

Dünyanın topyekün mücadele içinde olduğu pandemi günlerinde, çalışanlarının koşullarını daha titiz bir şekilde planlayarak, onların ofis içi sosyal mesafe koşulları, uzaktan çalışabilme ve yeni teknoloji iletişim araçlarını kullanabilmeleri adına tüm yatırımları yerine getirmektedir.
Ülke sanayisine katkı vermek adına, iş dünyasındaki konumunu sürdürülebilir bir güçlendirme grafiği paralelinde tutan Tepro Makine, her geçen gün global sistemlere entegre olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR