Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Yeni ISE70 Basınç Sensörü ile IO-Link avantajlarının tadını çıkarın

Yeni ISE70 Basınç Sensörü ile IO-Link avantajlarının tadını çıkarın

SMC'nin ISE70 basınç anahtarı; daha fazla esneklik, daha yüksek kontrol uygulamaları sunan ve daha iyi karar vermeyi sağlayacak şekilde yenilendi.

Yeni ISE70 Basınç Sensörü ile IO-Link avantajlarının tadını çıkarın
SMC'nin en son çıkan ISE70 basınç sensörü, Endüstri 4.0'ın taleplerini karşılamak için performansı artıracak ve verimlilik sağlayacak yeni özellikler kazandı.
Bu sürüm, IO-link iletişimine sahip bir üründür. Bu sayede, anma basınç aralığı ve üst sıcaklık limiti gibi standart uyarılara ek olarak operatörlere daha fazla veri ve farklı teşhis uyarıları ile daha fazla kontrol sağlar.
Ünite rotasyon mekanizmasına sahip açılı, 3 ekranlı bir ekranla birlikte kullanıcılar, mevcut basınç ve diğer seçilebilir değerleri tam olarak görebilirler.
SMC yetkilisi, “Müşterilerimize günümüzün rekabetçi pazarında ihtiyaç duyulan esneklik ve maliyet tasarrufu sunmak için ürünlerimizi sürekli güncel tutuyoruz. Bu yeni nesil ISE70, müşterilerimizin taleplerini yerine getirmek ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. ”
ISE71 ile birlikte, SMC’nin basınç şalter serisine yapılan bu son ekleme, operasyonel basınç aralığını genişletiyor. Her iki anahtar da bir M12 konnektörü ile IP67 sertifikalıdır, bu nedenle sağlamdır ve tehlikeli ortamlara dayanabilir.
SMC Corporation, 1959 yılında Japonya’da kurulmuş, günümüzde 83 ülkede faaliyet gösteren, 30 ülkede üretim yapan, Tokyo borsasında işlem gören, 20.000’in üzerinde çalışanı, 1450 Ar&Ge mühendisi ve 4 ülkede Ar&Ge merkezleri bulunan, başta pnömatik olmak üzere endüstriyel otomasyon alanında 12.000 Temel, 700.000 ürün çeşidi sunan, 2017 mali yılında 5.3 milyar US$ ciroya ulaşmış, sahip olduğu %36’lık pazar payı ile Pnömatikte Dünya Lideri bir firmadır.

1993 -2010 yılları arasında, SMC, Türkiye’deki faaliyetlerini bir distribütör firma üzerinden yürütmüştür. 2010 yılında, gelişen Türkiye pazarına paralel, SMC Turkey Otomasyon A.Ş., %100 Japon sermayesi ile SMC Corporation firmasının Türkiye iştiraki olarak kurulmuştur. SMC Türkiye, İstanbul Merkez ofisi, deposu, imalat alanı dışında dört şehirde bulunan ofisleri ve 10 farklı şehirdeki bayileri ile Türk sanayisine hizmet etmektedir. Konusunda uzman genç dinamik mühendis kadrosu, yerinde müşteri ziyaretleri, teknik eğitimler, teknik destek, enerji tasarruf denetimleri, tasarım desteği, otomasyon desteği, v.b. gibi müşteri hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, gezici fuar araçları, bölgesel toplantılar, teknik sunumlar, her yıl katılınan fuarlar ile SMC çözümleri tüm Türkiye’de tanıtılmaktadır. Türkiye’de tuttuğu güçlü stok ve Belçika merkez depodan günlük uçak sevkiyatları sayesinde hızlı ürün teslimatı sağlanmaktadır.
ISE70 hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.smcturkey.com.tr adresini ziyaret edin.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR