Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / INTERROLL'un Yeni Akıllı Palet Taşıyıcısı Üretim Lojistikleri İçin Performans Artışı Sağlıyor

INTERROLL'un Yeni Akıllı Palet Taşıyıcısı Üretim Lojistikleri İçin Performans Artışı Sağlıyor

Yeni Akıllı Palet Taşıyıcı (SPM) ile Interroll, endüstriyel üretimde çok sayıdaki uygulama gereksinimlerini karşılamak üzere esnek ve modüler bir palet yönetim sistemi olarak uyarlanabilen ödüllü bir çözümü piyasaya sürdü.

INTERROLL'un Yeni Akıllı Palet Taşıyıcısı Üretim Lojistikleri İçin Performans Artışı Sağlıyor
www.interroll.com

Kullanıcılar artık kritik güvenliğe sahip alanlarda manuel olarak yapılan işlerden kaçınmak ve biriktirme, ayırma, sıralama ve taşıma işlemlerini doğru zamanda yürüterek palet iş akışını yönetmek için makine önünde iş süreçlerini otomatikleştirebilecekler. Böylelikle makine arıza sürelerinde gözle görülür bir iyileşme sağlanırken, makine üretim hücrelerinin yatırım getirisi de iyileştirilmiş oluyor. Bu da sadece makineye malzeme tedariği için maliyetli üretim kesintilerini ortadan kaldırmakla kalmıyor, aynı zamanda operasyon sırasında meydana gelebilecek kaza riskini de önlemiş oluyor. Bu sayede, manuel operasyona kıyasla yüzde 30'a varan verimlilik mümkün hale geliyor. 

Sürücüsüz Taşıma Sistemleri İçin İdeal Takviye
Akıllı Palet Taşıyıcısı, imalat makinelerinin yakınında palet taşımayı otomatikleştirmek ve aynı zamanda Endüstri 4.0 ortamlarında da kullanılabilen üretime yönelik toplama ve sıralama süreçleri için geliştirilmiş bir palet yönetim çözümüdür. SPM, 1.000 kilograma kadar olan kutuları veya paletleri taşımak, ayırmak ve sıralamak için tasarlanmıştır. Örneğin, forkliftler veya otomatik yönlendirmeli araçlar (AGV'ler) için uygun maliyetli bir tamamlayıcı veya ikame olarak kullanılabilen, mobil ve otonom olarak hareket eden bir malzeme akış sistemini temsil etmektedir.

Akıllı Palet Taşıyıcı çözümü çeşitli modüllerden oluşmaktadır. Çözümün merkezinde, tahriksiz konveyör bölümlerinin altında çalışan ve üzerlerinde duran paletleri hareket ettiren mobil birim bulunmaktadır. (SM1000 Mover). Ray üzerinde hareket eden transfer aracı (SM2000 Transfer Car) ise paletleri paralel konveyör bölümleri arasında taşımaktadır. Tüm Interroll ürünlerinde olduğu gibi, Akıllı Palet Taşıyıcısının kurulumu, çalıştırılması ve bakımı son derece kolay. Bu sebeple, modüler tak ve çalıştır çözümü modernizasyon projeleri sırasında bile üretimde uzun kesintiler olmadan çalıştırılabiliyor. REST API ve JSON gibi küresel veri standartlarına dayalı ağ oluşturma yetenekleri, maksimum uyumluluk ve kullanım kolaylığı sağlıyor. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR