Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / Kurumsal Amacımız, Müşterilerimizin İhtiyaçlarıdır

Kurumsal Amacımız, Müşterilerimizin İhtiyaçlarıdır

DİZAYN MAKİNA Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.dizaynmakina.com

Kurumsal Amacımız, Müşterilerimizin İhtiyaçlarıdır
Gıda dolum ve paketleme makineleri imalatı alanında faaliyet gösteren Dizayn Makina 1993 yılında kuruldu. Kuruluşundan itibaren, profesyonel kadrosuyla dünya ekonomisinin gelişen dinamiklerine uygun, etkin ve çağdaş anlayışla doğru zamanda, doğru yerde ve doğru fiyatla kaliteli ürün ve hizmeti müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir.
Dizayn Makina Türkiye genelinde 8 bayisi,9 farklı ülkede temsilciliği olan ve 116 ülkeye kendi markası ile ihracat yapan, gıda ve dolum makinaları alanında marka haline gelebilmiş bir firmadır.
Gıda ve dolum makinalari üretiminde dünyada üretilen öncü teknolojide ve kalitede makina üretmeyi kendimize hedef olarak belirledik. Bu amaca ulaşmak için, 2001 yılında Ar-Ge birimini kurmamız ile birlikte üretim sistemimizde de yeniliğe gittik. Talaşlı üretim anlayışına geçmemizle birlikte ürünlerimizin imalat süresinde oldukça önemli kısaltmalar sağladık. Böylelikle şirketi ilk kurduğumuz 1993 yılında beş ayda üretimini gerçekleştirdiğimiz makinayı bir haftada üretebilir hale geldik. Üretim süresinde elde ettiğimiz önemli kazanıma ek olarak, Ar-Ge birimini kurmamız ürettiğimiz makinaların teknolojik anlamda da çok daha iyi konuma gelmesini sağladı.
Biz, Dizayn Makina iş ortaklarımızın satın aldığı tüm cihazları hem geriye dönük hem de kullanımları boyunca takip edebilmek adına son teknolojiden faydalanmayı hedefledik. Dışa bağımlı olmayan yazılımlar için ağırlıklı yerli üretim yazılımları kullanıyoruz.
Üretimini yapmış olduğumuz makinalarımızın Endüstri 4.0’ a uygun olarak, uzaktan izlenebilir ve kontrol edilebilir olması bizim için önemli bir özellik.
Hedefimiz, müşteri ve çözüm odaklı çalışmak, müşterilerimize söz verilen zamanda eksiksiz hizmet ve ürün sunmak, kaliteyi her geçen gün arttırmaya yönelik çalışanlarımızın bireysel gelişimlerini sağlamaktır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Bulut Teknolojisi Nedir?

    Bulut Teknolojisi Nedir?

    Bulut teknolojisi internet tabanlı sisteme depoloma olanağı sunuyor. Yer ve zaman fark etmeden, istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bu veriler, yetersiz depoloma sorununu en aza indiriyor.... Devamı »