Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​İlka Plastik Interpack Fuarı’nda ‘İlka Hood’ İle Öne Çıktı

​İlka Plastik Interpack Fuarı’nda ‘İlka Hood’ İle Öne Çıktı

Yoğun ilgi ile karşılaşan İlka Plastik, İlka Hood ürünü ile ilgi odağı oldu.

​İlka Plastik Interpack Fuarı’nda ‘İlka Hood’ İle Öne Çıktı
Türkiye’de plastik ambalaj sektöründe kalite ve istikrar odaklı lider üreticilerden biri olan İlka Plastik, Düsseldorf’ta gerçekleştirilen küresel ambalaj sektörünün en prestijli fuarlarından biri Interpack 2023’te ambalaj sektörüne yönelik kaliteli ve performansı yüksek ürünlerini tanıttı. “Esnek Çözümler” mottosu ile sektörün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Almanya’nın Dusseldorf şehrinde gerçekleştirilen fuarda doğa dostu ve yüksek teknoloji kullanılarak üretilen ‘İlka Hood’ ürünü ile ilgi odağı oldu.

Plastik ve ambalaj sektörünün buluşma noktası olarak her üç senede bir gerçekleştirilen Interpack fuarı, 169 ülkeden 170,899 ziyaretçisi ile bugüne kadarki en yoğun katılım talebiyle birlikte 19 salonda ve 262.000 metrekare alanda mevcut kapasitesinin %20 üzerinde bir seyir gösterdi.
Gıda, içecek, ilaç, kozmetik ve endüstriyel ürünler sektörleri için ambalaj malzemeleri, ambalaj makineleri, ilgili proses teknolojilerinin yanı sıra dijital teknolojiler ile sürdürülebilir ürün ve süreçlere odaklanan fuarda yerini alan İlka Plastik, gelişmiş ürün gamını dünyanın dört bir yanından katılımcılara tanıttı. Yoğun ilgi ile karşılaşan İlka Plastik, İlka Hood ürünü ile ilgi odağı oldu. Doğa dostu ve gelişmiş teknoloji ürünü olan İlka Hood ile hazırlanmış olan deneyim alanı ile Stretch Hood’un farklı özellikteki Hi Clear, Hi Strong, Hi Flex, Hi UV, Hi Tech  ürünleri ile fuar alanında yerini aldı. Deterjan Paketleme Filmi, Doypack PE Filmi, Genel Laminasyon PE Filmi, Toz Dolum PE Filmi, Temizlik ve Hijyen Ürünleri Paketleme Filmleri sergilenen ürünler arasındaydı. Esnek çözümler üreten İlka Plastik, Kocaeli’de bulunan fabrikasının üretim alanlarından, üretim teknolojilerinden ve ARGE süreçlerinden bahsettiği fabrika tanıtım filmini de ilk kez Interpack Fuarı’nda görücüye çıkardı.


0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR