Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Hemen Hemen Her Sektör İçin Konveyör Çeşitleri Sunuyor

Hemen Hemen Her Sektör İçin Konveyör Çeşitleri Sunuyor

Innova Endüstriyel Otomasyon ve Makina, yeni kurulan işletmeler için iş akışına uygun tasarım, projelendirme ve uygulama…

Hemen Hemen Her Sektör İçin Konveyör Çeşitleri Sunuyor
www.innovamakina.com

Innova Endüstriyel Otomasyon ve Makina, 2012 yılında kurulmuş olup 40 çalışanı ile müşterilerine anahtar teslim konveyör ve ayrıştırma çözümleri sunuyor. Odak pazarlarını ise kargo, lojistik ve e-ticaret kapsıyor. Müşterilerine konveyörler, teleskopik konveyörler ve ayrıştırma sistemleri tedarik eden Innova Endüstriyel Otomasyon ve Makina, ayrıca entegratör olarak anahtar teslim konveyör içeren sistemler de sağlıyor. Üretici firma olmasıyla birlikte en kısa sürede en kaliteli ürünleri müşterilerine tedarik edebiliyor.

Hedefleri arasında; teleskopik konveyör kapsamında Türkiye’de birinci sırada olmak ve bilgi birikimleri ile müşterilerine en iyi kalitede uygun fiyatlı teleskopik konveyör ve konveyör sistemleri sağlamak yer alıyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​AMI Ve EGE'den Türkiye Plastik Sektörü İçin İş Birliği

    ​AMI Ve EGE'den Türkiye Plastik Sektörü İçin İş Birliği

    Küresel plastik piyasası oyuncularına yönelik etkinlik, yayın, danışmanlık faaliyetleri yürüten İngiliz Applied Market Information (AMI) ile plastik sektörüne yönelik yayıncılık, teknik ve kurumsal iletişim danışmanlığı faaliyetleri yürüten Ege İletişim Danışmanlığı ile iş birliği anlaşması imzaladı.... Devamı »