Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Gıda Sektöründe İnovasyonun Anahtarı: Polymak Mühendislik Konveyör Zincirleri Ve Aksesuarları

Gıda Sektöründe İnovasyonun Anahtarı: Polymak Mühendislik Konveyör Zincirleri Ve Aksesuarları

Polymak Mühendislik olarak, yiyecek, içecek ve gıda sektörüne yönelik konveyör zincirleri ve aksesuarları konusunda çeşitli ürünler sunuyoruz. Tedarik ve temin hizmetleriyle müşterilerimize çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Gıda Sektöründe İnovasyonun Anahtarı: Polymak Mühendislik Konveyör Zincirleri Ve Aksesuarları
Yiyecek, içecek ve gıda sektörüne yönelik makine üretimi ve konveyör hatlarında kullanılan konveyör zincirleri( bantlar) ile ilgili olarak siz değerli müşterilerimize;
 
• Paslanmaz çelik konveyör zincirleri( HARD INOX, 430, 304 kalite düz gidişli ve dönüşlü paslanmaz çelik  bantlar) ve bant zincir dişlileri.
 
• Plastik konveyör zincirleri; asetal bakla bant serileri (LFA, WRX, AK, SP ve PBT serileri), modüler konveyör bantları ile özellikle cam şişe hatlarında kullanılabilecek, Gripper konveyör zincirleri ile bu bantlar dahilinde kullanılan dişliler.
 
• Gıda ile uyumlu konveyör profilleri ( PE 1000) ve Mühendislik plastikleri gibi ürünlerle
 
Gıda ve içecek paketleme teknolojilerine yönelik konveyör hatlarında kullanılan veya kullanabileceğiniz her türlü konveyör zincirleri ve aksesuarlarının tedariği ve temini hususunda  marka çeşitliliği ve geniş ürün stoğumuzla Polymak Mühendislik olarak çözüm ortağınız olmaktan mutluluk duyarız.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • 4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

    4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

    Artkim Fuarcılık’ın, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtığı Putech Eurasia, Eurasian Composites Show, Foam Eurasia, Adhesives & Bonding Eurasia fuarları kapılarını kapattı. Bu yıl ilk kez kapılarını açan Adhesives & Bonding Eurasia ve Foam Eurasia fuarları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.... Devamı »