Salı , 07 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Endüstriyel Paketleme Sistemleri ve Makina Sektöründe Kalıcı Çözümler Sunuyor

Endüstriyel Paketleme Sistemleri ve Makina Sektöründe Kalıcı Çözümler Sunuyor

Pakmak Ambalaj ile Kesintisiz ve Tutarlı Tedarik

Endüstriyel Paketleme Sistemleri ve Makina Sektöründe Kalıcı Çözümler Sunuyor
www.pakmak.com 
 
Pakmak, Türk- Amerikan ortak girişimi ile Endüstriyel Paketleme Sistemleri ve Makinaları sektöründe faaliyet gösteren uluslararası bir şirkettir. Pakmak, faaliyet gösterdiği alanda dünyadaki lider firmaları Türkiye’de temsil etmektedir. Ürünlerini direkt ya da bayileri aracılığıyla satıp teknik destek hizmeti sağlar. Amacı, hızlı bir şekilde büyüyen Türkiye Ekonomisinin rekabet gücünün ve verimliliğinin artması için sanayicilere en verimli son teknoloji hat sonu paketleme ürünlerini güçlü bir teknik servis hizmeti ile birlikte sunarak onların birim maliyetini düşürmektir.

Pakmak Ambalaj, yıl içerisinde düzenlenen yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak sektördeki tüm yenilikleri yakından takip ederek müşterilerine hizmet vermektedir. Müşteri ile yapılan görüşmelerde yatırım geri dönüşüm oranı bazlı sunum yapmaktadır. Türkiye’de görülmemiş “Nöbetçi Teknik Servis Uygulaması” ile firmaların teknik servis alanında yaşadığı sorunlara anında çözümler üretip yerinde müdahale etmektedir. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Bulut Teknolojisi Nedir?

    Bulut Teknolojisi Nedir?

    Bulut teknolojisi internet tabanlı sisteme depoloma olanağı sunuyor. Yer ve zaman fark etmeden, istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bu veriler, yetersiz depoloma sorununu en aza indiriyor.... Devamı »
  • AMBALAJ VE KÂĞIT ALANINDAKİ TRENDLER

    AMBALAJ VE KÂĞIT ALANINDAKİ TRENDLER

    Mondi, sürekli yenilikçilik yoluyla müşterilerine piyasadaki trendlerden geri kalmamak için ihtiyaç duydukları ambalaj ve kâğıt çözümlerini sunuyor. Aşağıdakiler bunlara ait örneklerden sadece birkaç tanesi.... Devamı »