Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Emniyet Yeni Adresinde!

​Emniyet Yeni Adresinde!

Pilz Türkiye Ataşehir’de merkezi bir konumda yer alan yeni ofisinde hizmet vermeye başladı.

​Emniyet Yeni Adresinde!
Büyüyen organizasyonu ve iş hacmine paralel olarak müşterileriyle ve iş ortaklarıyla kaliteli ve daha verimli çalışma imkanı bulmak adına Pilz Türkiye 15.09.2014 tarihinden itibaren Ataşehir’de merkezi bir konumda yer alan yeni ofisinde hizmet vermeye başladı. Tüm katları firmaya ait olan 5 katlı bir binada hizmet veren firmanın farklı departmanları farklı katlarda konumlandırılmıştır.  Daha büyük eğitim salonuna sahip olan yeni ofislerinde sektörel eğitimlere devam etmektedirler.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Türk Firmasından Almanya'ya 5 Eksenli CNC Makine İhracatı

    Türk Firmasından Almanya'ya 5 Eksenli CNC Makine İhracatı

    İstanbul merkezli Usel Makina ile Almanya’nın alanında lider makina üreticisi LÖFFLER GmbH arasında Türkiye’de 5 eksenli CNC makinaların üretimi konusunda 2019 yılında yapılan anlaşmaya istinaden ilk makinanın kabul testleri başarı ile gerçekleştirilerek CNC makinaların ihracatına başlandı.... Devamı »
  • TANRIKULU, TOMRA TEKNOLOJİSİ İLE DÖNÜŞTÜRÜYOR

    TANRIKULU, TOMRA TEKNOLOJİSİ İLE DÖNÜŞTÜRÜYOR

    Türkiye’nin önde gelen geri dönüşüm şirketlerinden Tanrıkulu Şirketler Grubu, kapasitesini ve verimliliğini TOMRA Sorting sensör tabanlı ayıklama makineleri ile arttırıyor. Tanrıkulu, Sakarya Akyazı’da faaliyete geçecek yeni pet geri dönüşüm tesisi için TOMRA makineleri ile son teknoloji yatırımlarına devam ediyor.... Devamı »