Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Karton Bardak Sektöründe Hızlı ve Üretken Makinalar İnşa Ediyor

Karton Bardak Sektöründe Hızlı ve Üretken Makinalar İnşa Ediyor

Kaliteye verdiği önem, hammadde seçimi ile başlıyor.

Karton Bardak Sektöründe Hızlı ve Üretken Makinalar İnşa Ediyor
www.ymcup.com.tr
YMCUP, dünya standartlarında ürettiği makineler, müşteri memnuniyeti ilkeleri ve yedek parça teminatı ile müşterilerine destek oluyor. YMCUP kuruluşundan itibaren, profesyonel kadrosuyla dünya ekonomisinin gelişen dinamiklerine uygun, etkin ve çağdaş anlayışla doğru zamanda, doğru yerde ve doğru fiyatla kaliteli ürün ve hizmeti müşterilerine sunuyor.

Ürün yelpazesini günden güne genişleten YMCUP, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek insan sağlığına ve çevreye duyarlı ürünler üretmenin mutluluğuyla, yatırımlarına hızla devam ediyor. Yenilikçiliği, sürdürülebilir başarının temel anahtarı olarak gören YMCUP, bu bilinçle her yeni günü, yeni bir bakış açısıyla değerlendirerek, inovasyon faaliyetlerine önem veriyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Babadan Oğula Geçen Bir Başarı Serüveni

    Babadan Oğula Geçen Bir Başarı Serüveni

    AYMAKSAN AYLA HAKKINDA; Firmamızda satış kavramı, sadece makine satmak şeklinde gerçekleşmez. Makinenin projelendirme ve imalat aşamasından başlayan, devreye alma ve sonrasındaki rutin çalışma sırasında devam eden, tecrübeleriyle müşterilerine çözüm sunan firmamızda % 100 müşteri memnuniyeti bizim makine satış kavramımızdır. Biz sadece ambalaj makinesi üretmiyoruz, müşterilerimize mühendislik hizmeti veriyoruz, işimize mühendisliğimizi katıyoruz. Farkımız burada yatar. Cemal AYLA Aymaks... Devamı »