Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Derneklerden / EGEPLASDER, “K 2022 Fuarı” İçin Harekete Geçti

EGEPLASDER, “K 2022 Fuarı” İçin Harekete Geçti

Ege Plastik Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şener Gençer, K 2022 Fuarı için katılımcı ve ziyaretçi olarak yer almak isteyen herkesin başvurularını beklediğini belirtti.

EGEPLASDER, “K 2022 Fuarı” İçin Harekete Geçti
Plastik ve kauçuk sektörlerinin dünyadaki önemli ve kapsamlı buluşma noktası olan K 2022 Fuarı, 19-26 Ekim 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek.

Pandemi nedeniyle üç yıldır yapılamayan fuara, Türk firmaları yoğun ilgi gösterirken, Ege Plastik Sanayicileri Derneği de (EGEPLASDER) Egeli plastik sektörü temsilcilerinin uygun koşullarda fuara katılımlarını sağlamak üzere harekete geçti.

Ege Plastik Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şener Gençer: “Bu dev fuarda katılımcı ve ziyaretçi olarak yer almak isteyen tüm meslektaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.” dedi.

KOSGEB DESTEK VERİYOR
EGEPLASDER, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ve Manisa Kalıp ve Makina İmalatçıları Birliği ortak girişimi ile düzenlenecek fuar ziyaretleri, 23-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

EGEPLASDER Yönetim Kurulu Başkanı Şener Gençer, KOSGEB’in de teşvik kapsamına aldığı fuar için firma yöneticilerinin uygun koşullarda katılımlarını sağlamak istediklerini ifade etti.

2019 yılında gerçekleştirdikleri organizasyonun firmalar tarafından yoğun ilgi ile karşılandığını hatırlatan Gençer, bu yılki fuara dünyanın hemen her ülkesinden katılımcı ve ziyaretçi geleceğini vurguladı.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Reed TÜYAP işbirliği ile düzenlenen 26. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı açıldı. Açılışta konuşma yapan ASD Başkanı Zeki Sarıbekir, sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında en önemli noktanın 'Sorumlu Üretim ve Tüketim' konusu olduğunun altını çizdi. Fuarın açılış gününde ayrıca Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2021’in kazananları da ödüllendirildi.... Devamı »