Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Dünyanın Basınca Duyarlı İlk Emniyet Paspası Psenmat

Dünyanın Basınca Duyarlı İlk Emniyet Paspası Psenmat

PSENmat ile engelsiz bir çalışma alanı oluşturabilir ve kaza risklerini oldukça azaltabilirsiniz

Dünyanın Basınca Duyarlı İlk Emniyet Paspası Psenmat
PSENmat bölgesel anahtarlama fonksiyonuna sahip olan dünyanın ilk basınca duyarlı em-niyet paspasıdır. Bu nedenle PSENmat, alan izlemenin ötesinde özellikler sunar. PSENmat aynı zamanda kurulum öncesinde esnek bir şekilde tanımlanabilir eylemleri tetikleyen bir fonksiyona sahiptir. Bu fonksiyon, entegre bir sanal anahtar ile etkinleştirilir. PSENmat ile çalışanlarınızı korumak için EN ISO 13856-1 standardına uygun, basınca duyarlı, emniyetli bir koruma cihazına sahip olursunuz. Emniyet paspası üstüne basıldığını algılar, konumu kaydeder, konum bilgisini emniyet kontrolörüne iletir. Herhangi bir kişinin tehlikeli bölgeye girmesi durumunda PSENmat, makineyi yavaşlatır veya durdurur (erişim koruması.) Ayrıca algılama bölgesi içinde biri varken makinenin istem dışı yeniden çalıştırılmasını önler. Tepki süresi oldukça kısadır (_ 25ms). Emniyetli İzleme ve Yeni Çalışma Konseptleri Basınca duyarlı emniyet paspası PSENmat, pozisyon algılama özelliğine ve yeni makine çalıştırma konseptlerine sahiptir. Sonuç olarak çalışanlar, entegre anahtar fonksiyonelliğinin ve eller serbest çalışmanın avantajından yararlanabilmek için ayrı ayrı tanımlanabilir paspas alanlarını kullanabilir. PSENmat ile engelsiz bir çalışma alanı yaratabilir ve kaza risklerini oldukça azaltabilirsiniz. Basınca duyarlı emniyet paspası PSENmat’ın uygulama alanları, sundugu esneklik sayesinde diger emniyet ürünlerinin aksine çok daha geniş ve çeşitlidir. PSENmat karmaşık ve ağır engelli uygulamalarda - hatta görüş koşulları zayıfken bile kullanıma uygundur. Basınca duyarlı emniyet paspasını, fabrikanızda veya makinelerinizde çalışma süreçlerini kontrol etmek veya kalite kontrol için de kullanabilirsiniz. Entegre OSSD çıkışlar yüksek esneklik sağlar. Bunlar, herhangi bir analiz ünitesine bağlanabilir. Basınca duyarlı emniyet paspasını seri olarak bağlamanız durumunda kablolama isini önemli derecede azaltmış olursunuz. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak 22 adede kadar basınca duyarlı emniyet paspasını birbirine bağlayabilirsiniz.
Size Faydaları:
• Entegre anahtarlama fonksiyonelliğinden dolayı ergonomik ve emniyetli çalışma istasyonları sağlar.
• Ayrı olarak tanımlanabilir olan "sanal anahtar" sayesinde yüksek esneklik ve dinamik çalışma konsepti sunar.
• Çok çeşitli uygulama alanlarına sahir - makine çalışma süreçlerinin kumandasından kalite kontrole kadar. Özellikleri:
• EN ISO 13856-1 standardına uygun basınca duyarlı emniyet paspası
• EN ISO 61508 uyarınca SIL 2, EN 13849 uyarınca Emniyet Seviyesi Pl d
• Yüksek esneklik ve azaltılmış kablolama için entegre OSSD çıkışları
• Çok hızlı reaksiyon süresi sayesinde artan emniyet: _ 25 ms
• 0°C ila +50°C arasındaki ortam sıcaklıklarında kullanılabilir
• IP 67 koruma sınıfı ile dayanıklı, güçlü basınca duyarlı paspas - aynı zamanda yüksek mekanik yükler için de tasarlanmıştır.
• Basınca duyarlı emniyet paspası (emniyetli) ve pozisyon algılama (standart) tek bir üründe. Alan izleme ve sanal anahtar fonksiyonları ilk kez birleştirildi.
• 22 adede kadar emniyet paspası ser

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    “İnandığımız sürdürülebilir başarının peşinden gitmemiz, bize her zaman yeni ufuklar belirliyor. Bu sayede 40 yıl boyunca her zaman daha iyiye gitmeyi başardık ve bu şekilde devam etmesi için büyük bir disiplinle çalışıyoruz.” EMRE KURT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı/ Onur Packaging Vice Chairman of the Board of Directors... Devamı »