Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Doğru Fiyat Politikası ile Takım Tezgahları Pazarında Hizmette Öncülük Ediyor

Doğru Fiyat Politikası ile Takım Tezgahları Pazarında Hizmette Öncülük Ediyor

Haksan Makina, 6 mağaza ve yaklaşık 70 personel ile hizmetlerine devam ediyor.

Doğru Fiyat Politikası ile Takım Tezgahları Pazarında Hizmette Öncülük Ediyor
www.haksanmakina.com.tr

1972 yılında sektöre adımını atan Haksan Makina, Türkiye’de ilk yerli elle sıkmalı matkap mandereni imalatı ile ismini duyurdu. Kaliteli üretim ve prensipli ticari anlayışı ile temellerini sağlamlaştıran firma 1987 yılında perakende satış hizmetine başladı. Haksan bugün Haksan Makina Market ve Haksan Kalıp Market firmaları ile sanayicilerine hizmet veriyor. Haksan Makina Market; CNC ve üniversal talaşlı imalat tezgahları, saç işleme makinaları, kaynak ve hava üretim teknolojilerinin satış pazarlama hizmetlerini yürütüyor. Ayrıca ikinci el makinaların da alım-satım ve takasında piyasada söz sahibi. Kardeş firması olan Haksan Kalıp Market ise; Kalıp ve Bağlama Ekipmanları, Tezgah Aksesuarları, Kesici Takımlar, Parlatma Malzemeleri, El Aletleri ve Atölye Ekipmanları, Kalıp ve Makine Kimyasalları alanında müşterilerine hizmet veriyor. 

Bunun yanında “DOKTOR MAKİNA” markası ile de takım tezgahlarının servis-bakım hizmetlerini yürütmektedir. Tezgahlardaki arızaların tespiti ve onarımının yanında periyodik önleyici bakım hizmetlerinde hızlı ve ekonomik çözümler üretmektedir. Gerek metal işleme üzerine gerekse hırdavat ve makina ekipmanları ile Türkiye dışında Türki Cumhuriyetler, Afrika ve Körfez ülkeleri, Balkanlardaki birçok ülkeye de ihracat yapmaktadır. Ülkemizde üretimi olan ürünlerin ithalatını yapmama noktasında hassasiyeti olan HAKSAN, İtalya, Tayvan ve Çin’den ithal ettiği ürünlerde yüksek kalite ve ekonomik fiyat dengesini muhafaza etmektedir.

Haksan Makina, Takım Tezgahları alanında Tayvan’ın öncü firmalarından LK MACHINERY, ECOCA, MANFORD, DOWELL, ARISTECH ve AVEMAX firmalarının Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Sac işleme teknolojilerinde ülkemizin önde gelen markalarından biri olan Baykal Makinanın Marmara Bölge Bayiliğini 20 yılı aşkın bir süredir yürütüyor. Bunun gibi kendi alanlarında söz sahibi olan Cemax, Şahinler Makina, Hürsan Pres, Saymak, Şahin Makina, Dispa Makina, Tuğra Makine, Cesurbend, Kesmak, Isıtan gibi ülkemizin kalkınmasında büyük rolü olan üreticilerin ürünlerini mağazalarında sanayicilerin beğenisine sunuyor. Firma faaliyette olan 6 mağaza ile sektöre hizmet vererek, 3 mağazasında makina, 3 mağazasında ise Hırdavat ve Kalıp Malzemeleri üzerine faaliyetini sürdürüyor. Genç ve dinamik kadrosu ile kararlı adımlarla ilerleyen Haksan Makina, ürün çeşitliliğine yenilerini de ekleyerek çalışmalarına devam ediyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR