Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / DER-SAN'dan Yatay Tip Sıcak-Soğuk Kombinasyon PVC Mikser

DER-SAN'dan Yatay Tip Sıcak-Soğuk Kombinasyon PVC Mikser

Özellikleri: - Isıtıcı-soğutucu kombinasyonlu PVC mikser (DM-HC) yatay soğutucu mikser ile donatılmış, yüksek performanslı işlem birimlerinin temel ve ayrılmaz bir parçasıdır.

DER-SAN'dan Yatay Tip Sıcak-Soğuk Kombinasyon PVC Mikser
Yatay Tip Sıcak-Soğuk Kombinasyon PVC Mikser

Özellikleri: 
  • Isıtıcı-soğutucu kombinasyonlu PVC mikser (DM-HC) yatay soğutucu mikser ile donatılmış, yüksek performanslı işlem birimlerinin temel ve ayrılmaz bir parçasıdır. Genel ve özel PVC bileşimlerinde karışımların hızlı hazırlanması için ideal bir makinedir. Her özel üretim gereksinimi için malzeme türlerine ve kapasitelerine bağlı olarak yapılandırılan mikser modelleri mevcuttur. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

    Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

    DOĞANIN GÜCÜNDEN GELEN İLHAM DOĞADAN’IN YENİ LOGO VE AMBALAJLARINDA 43 yıldır doğanın sonsuz iyiliğini tüketicileriyle buluşturan Doğadan; 2005 yılından beri kullandığı logosunu, doğanın bereketi ve canlılığından aldığı ilhamla yeniden tasarladı.... Devamı »
  • Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    “İnandığımız sürdürülebilir başarının peşinden gitmemiz, bize her zaman yeni ufuklar belirliyor. Bu sayede 40 yıl boyunca her zaman daha iyiye gitmeyi başardık ve bu şekilde devam etmesi için büyük bir disiplinle çalışıyoruz.” EMRE KURT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı/ Onur Packaging Vice Chairman of the Board of Directors... Devamı »