Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / Compound Makineleri Üretimde Sektörün Yeni Aktörü; REKOMA

Compound Makineleri Üretimde Sektörün Yeni Aktörü; REKOMA

REKOMA Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.rekoma.de

Compound Makineleri Üretimde Sektörün Yeni Aktörü; REKOMA
Termoplastiklerin özelliklerini geliştirmek için kullanılan aynı yöne dönen çift vidalı co-rotating ekstrüderlerin üretimi, bu ekstrüderlerin sıklıkla ihtiyaç duyduğu vida elementleri, kovan modülleri, aşınmaya karşı eşsiz dayanıma sahip bimetalik kovan iç gömlekleri, şaftları, ön kesim grupları ve uçtan uca compound hat çözümleri konusunda hizmet vermek amacı ile sektörümüzün yeni aktörü olarak faaliyetlerimize başmış bulunmaktayız.

Ülkemizin vida kovan üretimi konusunda yarım asrı aşan tecrübesiyle sektörünün en önde gelen markası olan ALMAK ve geri dönüşüm ekstrüderleri, ön kesim grupları ve uçtan uca hatları çözümleri konusunda teknoloji lideri olan ALTECH compound üretimi için kullanılan co-rotating ekstrüderlerinin, yedek parçalarının ve hatlarının üretimi için güçlerini birleştirme kararı aldı.

2019 yılının sonunda Almanya’nın Hannover şehrinde Alman compound uzmanları ile yapılan bir toplantı sonrasında Türk-Alman teknoloji ortaklığı olarak faaliyetlerine başlayan REKOMA, geçen süre içerisinde Almanya’nın Hannover şehrinde 3.500 m2 lik merkez yönetim ofisinin ve yedek parça deposunun kurulumunu tamamladı, Türkiye’nin İstanbul şehrinde kurulu olan 11.500 m2 kapalı alana sahip üretim tesisimizi ise yeni üretim ihtiyaçlarımıza  göre yapılandırıp üretime başladık.

REKOMA sadece ALMAK ve ALTECH’in teknolojik altyapılarından istifade ederek değil aynı zamanda satış ağlarından da istifade ederek kısa sürede hem ulusal hem de uluslararası pazarda tatmin edici bir pazar payına ulaşmayı hedeflemektedir.

En büyük hedefimiz; ALMAK ve ALTECH’in kedilerine yüklemiş oldukları misyonun yanı sıra şu anda var olandan çok ötede bir vizyon ile sektörün ihtiyaçlarına ileri teknoloji ve yüksek kaliteli çözümler sunmak. Özellikle nihai kullanıcı nezdinde hammaddelerin geliştirilmesi konusunda müşteri beklentilerini çok iyi bilmekteyiz, bu konuda iddialı olduğumuzu net bir şekilde ortaya koyabiliriz.
Misyonmuz; Yenilikçi ve idealist olmaktan vazgeçmeden sektörüne yüksek verimliliğe sahip ekonomik ürünler sunmak,
Vizyonumuz; Sunduğu kaliteyi sürekli olarak geliştirerek dünya pazarındaki bilinirliğini ve payını arttırmak,
Değerlerimiz; Rekoma çalışanları iş hayatında başarı için gerekli olan faktörlerin bilincinde olarak değerler konusunda hassastırlar. Her çalışan amaç birliği sağlamak ve kurum kültürünü desteklemek için değerlerin önemini bilir ve kişisel olarak ortak değerleri benimseyerek onlara uygun davranır.
» Müşteri memnuniyetini sürekli kılmak
» Çalışanların sürekli gelişimini sağlamak
» İş ahlakı kurallarına uygun çalışmak
» Yenilikçi olmak
» Takım başarısına odaklanmak
» Kaliteyi sürekli kılmak
 
İlkelerimiz;
» Dürüst, güvenilir ve adil olmak
» Kaynakları verimli kullanmak
» Toplumsal değerlere saygılı olmak
» Çevreyi korumak
» İyilik yapmak
» Çalışkan olmak
 
 
 
 
 
Ürünlerimiz
  1. Co-Rotating Ekstrüderler
  1. Reko – E Serisi
Bu seri ile müşterilerimize optimum performans ve minimum fiyatlı ekstrüderler taahhüt ediyoruz.
  1. Reko – X Serisi
Bu seri ile müşterilerimize maksimum performans ve optimum fiyatlı ekstrüderler taahhüt ediyoruz.
 
  1. Spesiyal Mono Ekstrüderler
  1. Reko – S Serisi
Bu seri ile müşterilerimize talepleri doğrultusunda özel olarak projelendirilerek imal edilen maksimum mühendislik ve optimum fiyatlı esktrüderler taahhüt ediyoruz.
 
  1. Tandem Ekstrüderler
  1. Reko – T2 Serisi
Bu seri ile sadece mono veya sadece co-rotating ekstrüderler ile çözüm üretilemeyen spesifik isteklere cevap vermek için Co-Rotating ve Mono olmak üzere iki ekstrüderden oluşan tandem çözümler taahhüt ediyoruz.
 
  1. Co-Rotating Ekstrüderler İçin Ön Gruplar
  1. Su Altı Granül Kesim Sistemi
  2. Spagetti Granül Kesim Sistemi
  3. Hava Soğutmalı Granül Kesim Sistemi
  4. Su Halkalı Granül Kesim Sistemi
 
  1. Co-Rotating Ekstrüderler İçin Vidalar
  1. Vida Elementleri
  2. Vida Şaftı
 
  1. Co-Rotating Ekstrüderler İçin Kovanlar Modülleri
  1. Kare Kesitli Kovan Modülleri
  2. Dairesel Kesitli Kovan Modülleri
Aşınma Çözümleri
Esasen aşınma çözümleri metalürjiye olan hâkimiyetle ilişkilidir. 50 yılı aşan tecrübe ve sahip olduğumuz know-how ile beklentilerinizi nasıl karşılayacağımızı çok iyi biliyoruz. Gerek elementlerde gerekse kovanlarda yaşanan aşınma türlerine ve aşındırıcılara göre özel çözümler sunuyoruz. Çelik ve ısıl işlem çeşitliliğinin yanı sıra toz metal uygulamaları, bimetalik kaplamalar veya sert yüzey kaplamaları ile sizler için hazırlamış olduğumuz geniş çözüm yelpazesi ile sorunları etkin şekilde çözmeyi taahhüt ediyoruz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İskandinav Yarımadası

    İskandinav Yarımadası

    İskandinavya Avrupa'nın kuzey kısmında yer alan coğrafi bölgenin adıdır. İskandinav ülkeleri Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve İzlanda'dır.... Devamı »