Cuma , 10 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Bugünün, yarının ve geleceğin üretici ve sorumlu olması için yeniliğin itici güçleri olarak yeni teknolojiler

Bugünün, yarının ve geleceğin üretici ve sorumlu olması için yeniliğin itici güçleri olarak yeni teknolojiler

“Dünyanın 1 Nolu Plastik ve Kauçuk Ticaret Fuarı” olarak bilinen ve 16 - 23 Ekim 2019 tarihleri arasında Düsseldorf'ta gerçekleşmesi planlanan K 2019 için kayıtlar tamamen doldu.

Bugünün, yarının ve geleceğin üretici ve sorumlu olması için yeniliğin itici güçleri olarak yeni teknolojiler
K, tüm Düsseldorf fuar alanlarını yaklaşık 175.000 m² net fuar alanıyla kaplayacak ve etkinliğe dünyanın dört bir yanından 200.000'den fazla ticaret ziyaretçisinin gelmesi bekleniyor.
K, yenilikler için tüm sektöre ve onun küresel pazarına ilişkin performans barometresidir. Sekiz gün boyunca, tüm plastik ve kauçuk dünyasının “Kim Kimdir”i endüstrinin yeteneklerini göstermek, mevcut eğilimleri tartışmak ve geleceğe yönelik rotayı belirlemek için burada buluşacak. K 2019, sadece küresel endüstri ile ilgili popülaritesi ile değil aynı zamanda “sürdürülebilir kalkınma için plastikler” ve “döngüsel ekonomi” ile ilgili olarak her şeyden önce çağımızın ve özellikle sektörünün mevcut zorluklarını ele alarak özel konumunu vurgulamaktadır. Bunlar sadece gerçekleşmekte olan K fuarının katılımcılarının standında üzerinde durulacak sıcak gündem maddeleri arasında olmakla kalmayıp, aynı zamanda destekleyici programda kapsamlı bir şekilde ele alınacaktır.
Örneğin, “Plastikler Geleceği Şekillendiriyor” sergisi, mevcut sosyal eğilimlere ve tartışmalara çözüm ve cevaplar bulmaya yönelik kendini bir platform olarak görüyor. Bir yandan ambalaj atıkları, deniz çöpü ve iklim değişikliği, diğer yandan kaynakların korunması, enerji verimliliği ve geri dönüşüm gibi önemli konular ele alınacaktır.  “Plastikler Geleceği Şekillendirir” sadece uluslararası bir bilgi ve ağ oluşturma platformu sunmayacak, aynı zamanda politika yapıcıların ve sosyal olarak ilgili grupların açılış konuşmaları ve hızlı konuşmalar şeklinde daha fazla katılımını sağlayacak. 
K 2019 Bilim Kampüsü, sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm yönetimi de yoğun bir şekilde incelenmesiyle birlikte bilim ve sanayi arasındaki diyalogu temsil ediyor. Son olarak, en önemlisi, VDMA'nın (Alman Mühendislik Federasyonu) ve üye şirketlerinin ortak odak noktası da bu kez döngüsel ekonomi konusu üzerine olacaktır.
Şimdiden Ekim ayındaki K 2019'a katılım yönünde hazırlıklarına başlamak isteyenler, katılımcı veri tabanını www.k-online.com/2410 adresinde bulabilirler. Ayrıca Mart 2019'un sonunda, K 2019 için bilet gişesi portalda açılacak. E-Bilet, hem zamandan hem de paradan tasarruf ederek size iki kat avantaj sağlar. Ziyaretçiler biletlerini çevrimiçi olarak satın alabilir, kendi yazıcılarında yazdırabilir veya bir kod olarak indirebilir ve daha sonra otobüs ve trenle ücretsiz olarak ticaret fuarına gidebilirler. Ek olarak, elektronik biletler, satış yerlerinde satın alınanlardan çok daha ucuzdur. Halen K 2019 için kalacak yer arayanlar Düsseldorf Marketing & Tourismus tarafından sunulan hizmetlerin tadını çıkarmalıdırlar.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi bile. Ramazan ayında beslenme düzenimiz oldukça fazla değişim gösteriyor. Bundan dolayı, bu dönemde dengeli beslenmemiz oldukça fazla önem taşıyor.... Devamı »
  • NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    Özellikler: • Makinenin tamamı gıda tüzüğüne uygun krom malzemeden üretilmiştir. Bu sayede makine paslanmaya karşı korunmaktadır. • Küp kesim ölçüleri; 5 mm ile 85 mm aralığında olup 5mm katlarında kesim yapılabilir.... Devamı »