Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / BeautyEurasia, 2022 Kayıtları İçin Talep Patlaması Yarattı

BeautyEurasia, 2022 Kayıtları İçin Talep Patlaması Yarattı

15 - 17 Haziran 2022’de İstanbul Fuar Merkezi’nde Hyve Group tarafından düzenlenecek olan 17. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı BeautyEurasia sektördeki önemli kurum ve kuruluşların iş birliğinde, kozmetik sektörüne yön veren son gelişmeleri gündeme taşıyacak.

BeautyEurasia, 2022 Kayıtları İçin Talep Patlaması Yarattı
Kozmetik sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan BeautyEurasia’nın 16-18 Haziran 2021 tarihlerinde kapılarını açması sonrasında, sektörün dış ticaret büyüme verileri geleceğe dönük olumlu bir hava yarattı. 15-17 Haziran 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan 17. BeautyEurasia’ya katılım taleplerinde adeta patlamaya sebep oldu. Yüzlerce marka, BeautyEurasi’daki yerini ayırtmaya devam ediyor. Fuar kapasitesi şimdiden %70 doldu.

Bu sene düzenledikleri fuarın çok verimli geçtiğini vurgulayan Hyve Group Bölge Direktörü Kemal Ülgen, ‘’Türkiye’de her yıl önemli büyüme kaydeden kozmetik sektörü, COVID-19 salgınına rağmen ülke ekonomisine katkısını sürdürmeye devam ediyor. 16-18 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz 16. BeautyEurasia fuarımızda ülke ekonomisine ve kozmetik sektörüne büyük katkı sağladık. 56 ülkeden 150’ye yakın davetli satın almacıyla hem fuar alanında hem de Hyve Connect Eşleştirme Programı (Matchmaking Sistemi) aracılığı ile online olarak bir araya gelme fırsatı yarattık. Katılımcılar ile satın almacılar arasında toplamda 2.500’den fazla iş görüşmesi yapılmasına imkân tanınarak kozmetik sektörü ihracatına doğrudan katkı sağlandı. Aynı zamanda BeautyEurasia’da ziyaretçi yoğunluğu 2019 senesine göre %58 arttı ve fuarı bu yıl 11.623 kişi ziyaret etti. 2022’de bu rakamların daha da üstüne çıkarak sektör için itici güç olmayı ve yine önemli seviyede katma değer sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ISI-TAN ISITMA SOĞUTMA’DAN ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER

    ISI-TAN ISITMA SOĞUTMA’DAN ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER

    Isıtma ve soğutma sistemlerinde büyüyen bir marka olarak öne çıkan Isı-Tan Isıtma Soğutma 2001 yılı itibariyle enjeksiyon makinalarının can damarı olan ısı kontrol (kalıp sartlandırıcı) ve su sogutma (kapalı tip Chiller) cihazlarını üretmek amacıyla hizmet sunuyor.... Devamı »