Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Bak Ambalaj, Sürdürülebilirlik Odağıyla Atılan Adımlarına Bir Yenisini Ekledi

Bak Ambalaj, Sürdürülebilirlik Odağıyla Atılan Adımlarına Bir Yenisini Ekledi

50 yıldır esnek ambalaj sektöründe 40’tan fazla ülkede 200 firma ile güçlü iş birlikleri sağlayan Bak Ambalaj, sürdürülebilirlik ve sorumlu üretime bağlılıklarını bir kez daha ispatladı.

Bak Ambalaj, Sürdürülebilirlik Odağıyla Atılan Adımlarına Bir Yenisini Ekledi
Çevre bilinci yüksek, sürdürülebilir ve yeşil bir gelecek için temelini; iklime, doğaya, işine, insana ve topluma değer vermeyi ilke edinen Bak Ambalaj, ISCC Plus Belgelendirme Denetimini tamamlayarak Uluslararası Sürdürülebilirlik ve Karbon Sertifikası almaya hak kazandı.

Bu sertifika ile çevresel, sosyal ve ekonomik açıdan sürdürülebilir üretime katkıda bulunarak sürdürülebilirlik odağıyla atılan adımlara bir yenisini daha eklediklerinin altını çizen Bak Ambalaj Genel müdürü Mehmet Emin Bozdağ, “Sürdürülebilir ambalaj çözümlerini Bak ambalaj yine aynı çatı altında geliştirdiği Refill Ambalajlar ile hem sürdürülebilir üretime katkıda bulunuyor, hem de tüketiciye aynı ambalajı birden fazla kullanma imkanı sağlayarak ‘yeniden kullan’ yaklaşımını destekliyor. Refill, tasarımında valfli, ayakta durabilen, kapaklı, doldurma ve boşaltma kolaylığı sağlayan özellikleri tek pakette bir araya getiren bir ambalaj türü özelliği taşıyor. ISCC Uluslararası Sürdürülebilirlik ve karbon sertifikamızda bu alandaki son dönem önemli girişimlerimiz arasında yer alacaktır” ifadelerine yer verdi.
Bak Ambalajda Yeniden Kullan Dönemi”,  Dünya (13.03.2024), 6

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR