Salı , 07 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar HASEL AMBALAJ

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar HASEL AMBALAJ

Emre ATILGAN

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar HASEL AMBALAJ
1. Firmanızdan ve hizmetlerinizden biraz bahsedebilir misiniz?

Firmamız paketleme makinaları, konveyör sistemleri, robotik sistemler çözüm ortağı olarak faaliyet gösteriyor. Genellikle biz proje firmasıyız. Anahtar teslim fabrikalara kuruyoruz. Bu şekilde de çok geniş bir müşteri portföyüne sahip oluyoruz. Hem Türkiye içi hem ihracat oranında yüksek olarak çalışıyoruz.

2. Fuarınız nasıl geçiyor? Katılım oranından memnun musunuz?

Fuar bizim açımızdan güzel geçiyor. Beklentilerimizin üzerinde oldu. Katılım oranından memnunuz zaten. AMD’de yönetimde yer aldığım için sayıları da takip ediyorum her gün. Her geçen yıl zaten sayı da katlanarak artıyor. Bu da bizim gibi imalatçıları memnun ediyor.

3. Bir önceki fuarlara katılmış mıydınız?

Hepsine katıldık yaklaşık 20 senedir.

4. Ziyaretçi açısından yabancı ziyaretçileri nasıl değerlendirirsiniz?

Yabancı ziyaretçi var ama genellikle ülkelerin lojistik konumundan kaynaklı işte Arap veya Cezayir veya Türki Cumhuriyeti ülkeleri oluyor. Tabi bizim bunu biraz açmamız lazım. Bir Avrupalı’nın bir Amerikalı’nın gelip buradaki fuarları gezmesini sağlamamız lazım.

5. Ambalaj fuarından beklentiniz nelerdir?

Ambalaj fuarından beklentilerimiz aslında şey olarak karşılıyor bizi. Zaten genellikle firmalar kendi ürünlerinin lansmanını yapmak, müşterileriyle kaynaşmak daha iyi diyaloglar kurabilmek için burada oluyor. Biz de zaten bu düşüncede olduğumuz için beklentilerimizi tamamen karşılamış oluyoruz.

6. Son olarak buradan sektöre neler söylemek istersiniz?

Ben öncelikle tüm dernek üyesi makineci firmalara teşekkür ederim. Gerçekten burada onların yaptığı makineleri, hizmetleri görünce insan daha çok gururlanıyor. İleriki hedeflerimizi arttırıyoruz. Hepimiz birlikte paylaşım içerisindeyiz. Birlikte paylaşıyoruz, birbirimize destek oluyoruz. Umarım en kısa sürede Türkiye sanayisi daha iyi yerlere gelir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR