Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ANCA Yılın Takımı Yarışması Gerçekleşti

ANCA Yılın Takımı Yarışması Gerçekleşti

TURCAR Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.turcar.com.tr

ANCA Yılın Takımı Yarışması Gerçekleşti
ANCA Yılın Takımı Yarışması Gerçekleşti
 
Polonyalı şirket JG Group ve Türk kesici takım üreticisi TURCAR, ANCA’ nın Yılın Takımı yarışmasında Sanal Takım Kategorisini birlikte kazandı.
 
JG Group’ un Avustralya Opera Evi profil takımından, TURCAR'ın ANCA’nın Eş Kurucularından olan Pat Boland’ ın mümkün olduğunu bile bilmediği tasarımına kadar, kazanan ekipler yaratıcılık ve beceri sergilediler.
28 katılımcı, sosyal medyada 1,2 milyon görüntülenme ve neredeyse 4500 oyla, ANCA’nın Yılın Takımı yarışması kesici takım imalatı, medikal, ahşap işçiliği ve diğer farklı endüstrilere modern kesme takımlarının yaptığı katkıyı güçlü bir şekilde kutlamaktadır. Örneğin, finalist Ocmandy’nin yaptığı takım, Paris’teki Louvre Müzesi’nin pencerelerinin dış profilini yapmaktadır. Yarışma dünyamızı şekillendiren bu takımlara ışık tutmakta ve kutlamaktadır.
ANCA'nın Eş Kurucularından olan Pat Boland bunu şöyle yorumluyor: “Kesme takımı sektörü COVID-19’un başlamasıyla önemli bir zorlukla karşı karşıya kaldı. Bu koşullar altında bir endüstri olarak, katkılarımızı desteklemek ve bunları ortaya koymak eskisinden de önemli. Bu yıl, bugüne kadar karşılaştığımız en karmaşık ve sofistike katılımları gördük. 40 yılın üzerinde bir zamandır endüstrinin bir parçası olarak, kesici takım üreticilerinin gösterdiği teknik gelişmeler hala bizi şaşırtmaya devam ediyor.” 
“ANCA nın Yılın Takımı yarışmasını kesici takımlarının Oscar’ları gibi düşünüyorum ve küresel olarak üreticilerin yaratıcılıklarını ve becerilerini tanıdığımızı göstermek ve ödüllendirmek için gereken zamanı ayırmış olduğumuz için gurur duyuyorum,” diye tamamlıyor sözlerini Pat Boland. 

Sanal Takım Kategorisini Kazananlar - JG Group ve TURCAR

Sanal Takım kategorisinde katılımlar o kadar etkileyiciydi ki, hakemler JG Group ile TURCAR’ ın sundukları katılımları ayırmayı başaramadılar. Her iki sanal takımın da karmaşık olduğu ve farklı çevrim ve işlemleri mükemmel bir şekilde kullandıkları üzerinde anlaşmaya vardılar. 

Pat Boland sözlerine şöyle devam ediyor: “Polonya’dan JG Group gerçek hayatta olduğu kadar bir takım olarak da çarpıcı görünecek şekilde, bir profil takımı olarak Sydney Opera Evi'nin yaptıkları bir Avustralya teması kullanarak yaratıcı bir yaklaşım sergiledi.” 

“TURCAR, takım tasarlamada hangi noktaya gelebileceği açısından beni hayran bıraktı. Yazılımımızın onların katılımında olduğu kadar güzel ve bu kadar başarılı bir şekilde uygulanmış bir şey üretebileceği hakkında hiçbir fikrim yoktu.” 

“Her iki takım da yüksek seviyede çaba, sanatkârlık ve yaratıcılık içeriyordu. Sanal Takımları tasarlarken, hem TURCAR hem de JG Group bu sanat eserlerini üretmek için hayal güçlerinin yanında ToolRoom RN34 ile CIM3D V9’un gücünü ve esnekliğini kullanmışlar” diye tamamlıyor sözlerini Pat Boland.    

JG Group CEO’su Grzegorz Reszka şunları söylüyor: “Dünya çapındaki takım bileme şirketleri arasında “Kazanan” unvanını almamız daha pazarlanabilir olmamızı ve yeni küresel pazarlarda görünür olmamızı sağlıyor. Becerilerimizi ve JP Group’ taki uzmanların müşterilerimiz için sağlayabileceklerini dünya çapında daha geniş bir kitleye sunabilmek olağanüstü bir fırsattı. Tüm katılımcıları ve kazananları tebrik ediyorum!” 
TURCAR, Üretim Direktörü Tarık Öztürk şöyle diyor: " Bu yıl farklı bir şeyle katılmak istedik, bu yüzden katıldığımız parçaya, bu yarışmaya getirdiğimiz bir değer olarak, dünyanın en iyi işi anlamına gelen Katana adını verdik."

Yılın Takımı işlevsel, yüksek kaliteli ve karmaşık bir takım olmalıdır. Uzman hakemlerden oluşan jüri, yüzey kalitesi, tolerans değerleri ve işlevselliği dikkate aldılar. Bu yıl, endüstride bir ilk olan bu yarışmanın iki kategorisi vardı.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalaj Burada Başlar Etapak

    Ambalaj Burada Başlar Etapak

    Özgörkey Holding bünyesinde 1997 yılında kurulan Etapak üretim faaliyetlerini AMBALAJ ve PLASTİK ENJEKSİYON sektörlerinde İzmir'de bulunan iki ayrı tesisinde sürdürmektedir.... Devamı »