Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / 29 Yıllık Tecrübesi İle Sağlam ve Şık Ürün Paketleme Setapack Ambalaj

29 Yıllık Tecrübesi İle Sağlam ve Şık Ürün Paketleme Setapack Ambalaj

Setapack yeniliklere açık, sürekliliği ve kaliteyi benimseyen yapısıyla satış sonrasında da verdiği destek ile müşterilerinin memnun ayrılmasını sağlamaktadır.

29 Yıllık Tecrübesi İle Sağlam ve Şık Ürün Paketleme Setapack Ambalaj
1995 yılında kurulan Setapack, Shrink Ambalaj Makineleri ile plastik sektöründe makine tedariği ve üretiminde faaliyet gösteren lider kuruluşlardan biridir.

Setapack’ın Shrink makineleri; gıda sanayi, kozmetikçiler, şekerlemeciler, kırtasiyeciler, yumurta paketleme, oyuncakçılar, plastikçiler, baharatçılar, tekstil ürünleri, promosyoncular, yedek parça sanayi, boya sanayi ve benzeri sektörlerle uyumludur.
Hesaplı çözümleri ile kaliteyi bir arada sunan Setapack çift katlı film ile çalışan makineler kategorisinde; L Kesim, Sürekli Kesim, Hareketli Çene vb. tam otomatik makineler üretmektedir.

Tek katlı film ile çalışan makineler kategorisinde ise; önden beslemeli, yandan beslemeli, gruplama ve/veya istifleme yapabilen makineler üreterek çalışmalarını sürdürmektedir. Setapack Shrink ambalaj makinelerinin yanı sıra; müşteri ihtiyaçlarına göre üretilen shrink ambalaj makinesini özel olarak tasarlanan donanımlar ile birleştirerek Shrink Ambalaj Sistemleri kurmaktadır.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Romatizmaya Yaşamsal Destek Önerileri

    Romatizmaya Yaşamsal Destek Önerileri

    D vitamini eksikliği, fazla kilo ya da sağlıksız beslenme veya git gide soğuyan havalar ve nemli ortamlarda geçirilen uzun zamanlar da romatizmaya etki eden olumsuz faktörlere büyük bir zemin hazırlıyor.... Devamı »