Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / 2009'dan Beri Üretiyoruz ‘‘DESAPAK MAKİNE’’

2009'dan Beri Üretiyoruz ‘‘DESAPAK MAKİNE’’

Dünya standartlarında ambalajlama sistemi için.

2009'dan Beri Üretiyoruz ‘‘DESAPAK MAKİNE’’
Firmamız 2009 yılında kuruldu. İmalatımızda yatay paketleme makineleri, otomasyon sistemleri ve ürüne özel besleme sistemleri üretilmektedir.

Makine üretimleri ürüne, istenilen kapasiteye göre özel tasarlanır, yarı otomatik ve tam otomatik olarak ürüne özel üretilir.
Firmamız genç, girişimci, yenilikçi yönetim ve çalışanlarımızla makinalarımıza, 2 yıl mekanik 1 yıl elektronik garanti vermektedir.

Firmamız garanti içinde veya garantisi bitmiş tüm makinalara, servis ve yedek parça hizmetini eksiksiz olarak yapmaya devam etmektedir.
AR-GE çalışmalarımız üreticilerin talep, ihtiyaçları doğrultusunda çalışarak ve teknolojiyi takip ederek müşterilerimizin karlı ve doğru yatırımlar yapmasını hedeflemektedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalajın Devine Uluslararası Ödül

    Ambalajın Devine Uluslararası Ödül

    Gıda ürünlerinden, endüstriyel ve kozmetik sektörüne kadar uzanan geniş bir yelpazeye metal ve plastik ambalaj üretimi gerçekleştiren Sarten, Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından düzenlenen ve ambalaj sektörünün en prestijli yarışmalarından biri olan WorldStar 2019’da ödüle layık görüldü.... Devamı »