Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / 13 Farklı Alman Şirketinin Temsilciliği ile Faaliyette ‘DTR Turkey Makina’

13 Farklı Alman Şirketinin Temsilciliği ile Faaliyette ‘DTR Turkey Makina’

Satış Sorumlusu Mustafa Ergin, DTR Turkey Makina'nın faaliyetlerini anlattı.

13 Farklı Alman Şirketinin Temsilciliği ile Faaliyette ‘DTR Turkey Makina’
Mustafa ERGİN - Satış Sorumlusu

www.dtrmakina.com


DTR Turkey Makina, 2009 yılında Almanya’da kurulmuş sonrasında 
Almanya’dan Türkiye’ye ofisini taşımış bir firmadır. Firmamız İstanbul Anadolu yakasında yer almakta olup, İstanbul Avrupa yakası, Kayseri ve İzmir’de şubeleri bulunmaktadır. DTR Turkey Makina, Almanya’da sektörünün lideri firmaların Türkiye temsilciliklerini yapmaktadır, lokal firmaları, makina, hammadde ve danışmanlık noktaları da desteklemektedir. Geri dönüşüm, yapı endüstrisi, maden, plastik, enerji ve demir-çelik sektörleri ağırlıklı hizmet vermektedir. Bu endüstrilerde komple hat ve özel makina tedariği yapmaktadır. Sektörün ihtiyacı olan makina parkurunu tedarik etmek, servis ağını oluşturmak ve projeye özel çözümler sunmak için kendimizi sürekli yenilemeye devam ediyoruz. Uluslararası pazarda sektörün ihtiyacı olan en iyi makine parkurunu tedarik ederek ve devreye alarak teknolojik yatırımlarla hitap edilen sektörün en iyisi olmayı hedefliyoruz.
 
DTR Turkey firması olarak; HERBOLD, TOMRA, BHS, BioG, JÖST, MATTHIESSEN, Willibald, Eschlböck, ORGLMEISTER, IMRO, ARJES, EAB Alman firmalarının Türkiye temsilciliklerini yapmaktayız. Temsilciliğini yaptığımız firmalar ve teknolojiler alanlarında en iyileridir. Enerji maliyet, işçilik maliyetleri, kullanım ömrü konusunda en avantajlı ürünleri sunmaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK, 2013 yılında Thin-Wall & IML olarak adlandırılan kalıp içi etiketleme tekniği ile ince cidarlı plastik gıda ambalajı üretmek üzere faaliyete geçti. TULİPACK, yenilikçi ve teknolojik çözümleri kullanarak ürettiği ürünler ile ambalaj pazarına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.... Devamı »