Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojileri Fuarı Adhesives & Bonding Eurasia Sektöre Yeni Bir Soluk Kazandıracak

Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojileri Fuarı Adhesives & Bonding Eurasia Sektöre Yeni Bir Soluk Kazandıracak

Yıllardır düzenlediği fuarlarla kimya sektörüne yön veren Artkim Fuarcılık organizatörlüğünde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan ve Türkiye’de alanında tek olarak boy gösterecek Adhesive & Bonding Eurasia Fuarı sektöre yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.

Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojileri Fuarı Adhesives & Bonding Eurasia Sektöre Yeni Bir Soluk Kazandıracak
Adhesives & Bonding Eurasia 25-26-27 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirecek.
Ülkemizde; otomotiv, beyaz eşya, elektronik, savunma, havacılık, medikal ve enerji sektörlerinin gelişmesinden dolayı özellikle, özel yapıştırıcılar sektörü çok önemli hale gelmiştir. Giderek artan bir gelişim gösteren bu sektörde, her sene birden fazla ve farklı sektörün fuarlarına katılmak zorunda kalan sektör temsilcilerinden gelen öneriler doğrultusunda, sektörün en önemli ihtiyaçlarından birine cevap vermek üzere Adhesives & Bonding Eurasia Fuarı’nın temelleri atılmıştır.

Adhesives & Bonding Eurasia, sektördeki yeni teknolojilerin, inovatif ürünlerin, Ar-Ge çalı¬şmalarının, üretimdeki yeniliklerin sergileneceği ve en önemlisi bilgi aktarımının sağlanarak; fuar esnasında yurt içi ve yurt dışından gelen profesyonel ziyaretçilere bu global platformda sektör ürünlerinin kalitesi ve rekabetçiliğinin ön plana çıkarılacağı önemli bir etkinlik olacaktır.

Önemli ihracat pazarlarından olan Türkiye Cumhuriyetler, Balkanlar, Rusya ve CIS Ülkeleri, Orta Doğu, Doğu Avrupa ve Kuzey Afrika’dan profesyonel ziyaretçiler ile katılımcı firmalarını buluşturacak olan Adhesives & Bonding Eurasia sektörün yeni buluşma noktası olmayı hedeflemektedir.
Adhesives & Bonding Eurasia ile her biri kendi sektörlerinin lider ihtisas fuarları olarak anılan, “Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı”, Putech Eurasia “Uluslararası Kompozit Sanayi Fuarı” Eurasian Composites Show ve “Teknik Köpük Endüstrisi ve Teknolojileri Fuarı’’ Foam Eurasia e¬ş zamanlı olarak gerçekleşecek ve endüstrinin en önemli kollarının ziyaretçi olarak ağırlayarak sanayi için güçlü bir sinerji oluşturacaktır.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR