Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Türk Makine Sektörünü Uluslararası Pazarda Temsil Eden Öncü Bir Firma ” Ergin Makine Otomasyon”

Türk Makine Sektörünü Uluslararası Pazarda Temsil Eden Öncü Bir Firma ” Ergin Makine Otomasyon”

Gıda sektöründe araştırma, verimlilik ve çözüm üretimi için kurulmuş olan Ergin Makine gıda, kalite, otomasyon ve yazılım konularında on yıllık tecrübeye sahiptir.

Türk Makine Sektörünü Uluslararası Pazarda Temsil Eden Öncü Bir Firma  ” Ergin Makine Otomasyon”
Bilimsel bakış açısıyla desteklenen bilginin sektörün gerçek ihtiyaçlarına çözüm olacağını keşfetmek uzun sürmedi. 2007 yılında Hüseyin Ergin tarafından kurulan firma, iş hayatına Ergin Otomasyon olarak başlamıştır.
Bursa Otosansit Sanayi bölgesinde 100 m2'lik mütevazı bir atölyede üretimine başlayan ve zamanla hızla büyüyen Ergin Otomasyon, mevcut 2000 m2'lik fabrikasında üretimine devam etmektedir.
Kurulduğu günden bu yana istihdama katkısı her yıl %200, toplamda %2000 arttı. Ekonomiye katkısı yılda ortalama %400 arttı, toplamda %4000 arttı. Ergin Otomasyon bu süreçte Türkiye'nin en eski gıda firmalarının ilk tercih sebebidir. Türkiye'deki başarısını sürdürmek için, 2018 yılını yurtdışında da globalize ettiğini onaylıyor.
 
Misyon
Türk makine sektörünü uluslararası pazarda temsil eden öncü bir firma olarak müşteri beklentilerini tam olarak karşılayan ürün ve hizmetler üretmek.
 
Vizyon
Taleplere yönelik yüksek teknoloji ürünleri ile dolum ve paketleme makineları sektöründe yüksek müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı üretim, hizmet anlayışı ile tanınan uluslararası bir marka olmak.
 
Değerler
Müşterilerimizden önce tüm birimlerimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve doğru algılarız. Daha iyi bir hizmet için değişen beklentilerini karşılamada çevik, proaktif ve yenilikçiyiz.
 
Operasyonel Verimliliğimiz
Teknolojinin her alanda aktif olarak kullanılması, temel iş süreçleri, beyan edilen işlem sistematiği, veriye dayalı ve hızlı karar alma sistemleri operasyonel verimliliğin temelini oluşturmaktadır. Çeviklik temel yetkinliklerimizdir.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Muratbey’in Yeni Lezzeti Raflarda

    Muratbey’in Yeni Lezzeti Raflarda

    Yenilikçi ürünleri ile peyniri günün her saati tüketilebilen sağlıklı bir atıştırmalığa çeviren Muratbey, yeni atıştırmalık ürünü TOPİ peyniri tüketicilerin beğenisine sundu.... Devamı »