Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Tüm paketleme ihtiyaçlarınız için çağın ötesinde yenilikçi, doğru ve özel çözümler

Tüm paketleme ihtiyaçlarınız için çağın ötesinde yenilikçi, doğru ve özel çözümler

MERT Teknik Mühendislik Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.mertteknik.com

Tüm paketleme ihtiyaçlarınız için çağın ötesinde yenilikçi, doğru ve özel çözümler
Mert Teknik 30 yılı aşkın süredir ürün kontrol sistemleri ve ambalaj makineleri alanında proje yönetimi, danışmanlık, satış ve servis hizmetleri vermektedir. Şirket, üreticilerin kendi ürünlerini korumalarını sağlarken aynı zamanda süreç verimliliğinin de arttırılmasını sağlayan ileri teknoloji çözümleri sunmaktadır. Gıda, ilaç, kozmetik, kimya ve gıda dışı sektörlerinde çözüm ortağı olan Mert Teknik, alanında dünya lideri üreticilerin Türkiye distribütörüdür.
Misyonu
Mert Teknik, müşteri odaklı yaklaşımı ve dünya markaları haline gelen, ulusal ve uluslararası standartlara uygun kaliteli ürünler üreten firmaların yüksek teknolojili ürünlerini yurt içi ve yurt dışı pazarlara tanıtmayı, genç, dinamik ve iyi eğitimli çalışanlarıyla birlikte gelişmekte olan teknolojiler ile kendini sürekli yenilemeyi, kusursuz ve zamanında hizmet sunmayı, mevzuatlara uymayı, kurumsal, güvenilir, yaratıcı ve girişimci bir şirket olmayı ve kendisine ait varlıkların ve kaynakların değerini sürekli artırmayı kendine görev edinmiştir.
Vizyonu
“Tüm üreticilerin, ürün kalitesini korumalarına olanak sağlamak ve en iyi otomatik çözümlerle, üstün müşteri hizmetleriyle proses verimliliklerini artırmak”. Mert Teknik, yüksek kaliteli ekibi, modern altyapısı, yeni teknolojileri kullanan yenilikçi ve öncü uygulamaları ve engin deneyimi sayesinde, ürün kontrol sistemleri ve paketleme makineleri alanında “Türkiye'de bir marka yaratma” gururu ile çalışmaya devam etme vizyonunu benimsemiştir.
İlkeleri
  • Mutlak müşteri memnuniyeti
  • Ürün girdi maliyetlerini düşürmek ve böylece rekabet güçlerini arttırmak
  • Verimliliği sürekli ve kararlı bir şekilde maksimize etmek
  • Hizmet kalitelerini günün şartlarına ve gelişmelere göre sürekli iyileştirmek
  • Ürünlerinin ve hizmetlerinin müşterilerine eksiksiz ve zamanında teslim edilmesini sağlamak
  • Kaynakların doğru kullanımını sağlamak
  • Kalite yönetim sisteminin gereklerini yerine getirmek, tüm kuruluş çapında benimsenmesini, sistemin verimli çalışmasını ve sürekliliğini sağlamak

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    Mikform, deneyimli ve uzman kadrosuyla termoform sektöründe çok sayıda şirketin çözüm ortağıdır. Mikform’un en temel ilkesi sektöre yenilikler kazandırmak ve müşterilerine yüksek teknoloji ve kalite odaklı ürünler sunarak birçok avantaj sağlamaktır.... Devamı »