Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / ​SMC Alüminyum Yüksek Vakum Dirsek Valflerini Üst Seviyeye Taşıdı

​SMC Alüminyum Yüksek Vakum Dirsek Valflerini Üst Seviyeye Taşıdı

Pnömatikte dünya lideri SMC, alüminyum yüksek vakum dirsek valflerini bir üst boyuta taşıdı.

​SMC Alüminyum Yüksek Vakum Dirsek Valflerini Üst Seviyeye Taşıdı
XLA serileri, ürünün dayanıklılığını artırmak için yeniden tasarlandı. Bu sayede bakım ve işletme maliyetlerini önemli bir düzeyde düşürmektedir.

Boyutları Ø16 dan Ø80’e kadar çeşitlilik sunan flanj ve 2 ısıtıcı opsiyonu sunan XLA yarı iletken üretim süreci esnasında, vakum çemberinde,  yüksek vakum üretim desteği verebilmek için en iyi şekilde tasarlanmıştır.

XLA’nın hafif alüminyum gövdesi; yarı iletkenin ağır metallerinden oluşacak kirliliğin,  minimum boyutlarda olacağını garanti etmesinin yanında;  florin ve aşınmaya karşı mükemmel bir direnç sunmaktadır.

Ürünün yüksek ısıl iletkenliği sayesinde, valf üzerindeki sıcaklığın eşit dağılımı, gaz yoğuşmasını azaltmaktadır. Minimum iç kaçaklar, pompa kapasitesinin düşük kalmasını, aynı zamanda egzoz süresinin kısalmasına olanak sağlamaktadır. Bu noktada SMC, enerji tasarrufu ve müşterileri için rekabetçi avantajlar yaratmak konusunda yenilikçi çalışmalar yapmaya odaklanmaktadır.

Yarı iletken endüstrinin ötesinde, XLA aynı zamanda gıda, medikal ve otomotiv endüstrileri proseslerinde de kullanılabilmektedir. Böylelikle XLA birçok sektöre kolaylıkla hitap edebilmektedir.

Pnömatikte dünya lideri olan SMC, işletme maliyetlerini düşürmek ve verimliliği artıran çözümler sunmak için müşterileriyle yakın bir şekilde çalışıyor olmaktan gurur duymaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Biyobozunur Plastik Ambalaj Malzemeleri

    Biyobozunur Plastik Ambalaj Malzemeleri

    Bitkisel yağ, mısır nişastası, bezelye nişastası veya mikrobiyota gibi yenilebilir biyokütle kaynaklarından türetilen Biyobozunur Plastik Ambalaj Malzemeleri daha düşük sera gazı salınımına neden olur.... Devamı »
  • Ambalajın Süpermarketi

    Ambalajın Süpermarketi

    1972 yılından itibaren Türkiye pazarında müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere günümüze kadar uzanan bir başarı hikayesi...... Devamı »
  • ISI-TAN ISITMA SOĞUTMA’DAN ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER

    ISI-TAN ISITMA SOĞUTMA’DAN ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER

    Isıtma ve soğutma sistemlerinde büyüyen bir marka olarak öne çıkan Isı-Tan Isıtma Soğutma 2001 yılı itibariyle enjeksiyon makinalarının can damarı olan ısı kontrol (kalıp sartlandırıcı) ve su sogutma (kapalı tip Chiller) cihazlarını üretmek amacıyla hizmet sunuyor.... Devamı »