Perşembe , 09 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Schunk, Universal Robots Otomatik Makine Yüklemesi için Tak&Çalıstır Portföyünü Hassas Uzun Stroklu Tutucular ile Arttırdı

Schunk, Universal Robots Otomatik Makine Yüklemesi için Tak&Çalıstır Portföyünü Hassas Uzun Stroklu Tutucular ile Arttırdı

URSchunk, ilk defa, özellikle Universal Robots CB ve E serilerinin hafif robotlarının takım tezgâhı yüklemesi için saglam bir mekatronik uzun stroklu tutucu sunmaktadır.

Schunk, Universal Robots Otomatik Makine Yüklemesi için Tak&Çalıstır Portföyünü Hassas Uzun Stroklu Tutucular ile Arttırdı

Parmak basına 42,5mm’lik tutucu hareketi serbestçe programlanabilir ve 50 N ile 60 N arasında degisken tutucu kuvvetlerini mümkün kılar. 

Universal Robots’un robot kollarına bakıldıgında Schunk, Tak&Çalıstır özellikli tutucu ile temiz ve zorlu ortamlarda esneklik, kuvvet ve islevsellik açısından fayda saglar. Akıllı tutucu, 3 kg’a kadar çesitli parçalaraı alternatif olarak islem sürecinde güvenilir bir sekilde isler. Deformasyona karsı hassas olanların yanı sıra agır parçalarda da aynı sekilde çalısır. Saglam alüminyum gövde, sabit kılavuzlar ve fırçasız servo motor, yüksek saglamlık, tüm strok aralıgında tutarlı tutma kuvveti ve minimum bakım çabası gerektiren güvenilir çalısma saglar. Elektrik kesintisi durumunda, elektronik olarak çalıstırılan fren, tutma parmaklarının pozisyonunun ayarlanmasını saglar ve referans gerekmez. 

Minimum Devreye Alma Zamanı 

Schunk EGL baslangıç kiti, uygun adaptör plakaları, kablolar, standart parçalar ve aynı zamanda mekatronik santralin programlanmasını radikal bir sekilde kolaylastıran URCaps eklentili akıllı servo tutucudan olusur. Tanıdık Ur arayüzü ve önceden yapılandırılmıs parametreler üzerinde akıllı ve anlasılması kolay fonksiyonlar kullanılarak, tutucu 15 dakika içinde devreye alınabilir ve programlanabilir. 

Talep üzerine, baslangıç kiti ayrıca evrensel tutucu parmakları ve sıkma ekleri dahil olmak üzere temin edilebilir. 

Bu baslangıç kiti, hafif Universal Robots robotlarla tezgâh yükleme islemine özellikle hızlı bir sekilde girilmesini saglar. Geleneksel tutucularla kıyaslandıgında mühendislik, isletmeye alma ve programlama is zamanı1 ile 2 günden 60 dakikaya iner. 

Çok Çesitli Otomasyon Sistemleri ​

Schunk Tak&Çalıstır ürün portföyü, isbirlikçi kullanımlar için tutucular, pnömatik ve elektrikli tutucular, sensör sistemleri ve degisim sistemleri içerir. 

140 ve 930 N arasındaki maksimum tutma kuvvetleri ve 6 ila 42,5mm arasındaki stroke darbeleri ile konvansiyonel otomasyonda ve aynı zamanda isbirlikçi uygulama alanlarında da yer alır. 

Tutucu sistemleri ürün grubu, otomasyon alanında yeni baslayanlar ve metal kesme, otomotiv ve elektronik endüstrisindeki uzmanlar ve UR robotlarıyla otomasyonun potansiyelini açmak isteyen diger birçok endüstri için uygundur. 

Tutucudan hızlı degisim sistemlerine, hızlı degisim sistemlerinden kuvvet/tork sensörlerine kadar her arabirim birbiriyle kolayca eslesir. URCaps eklentileri ek olarak programlamayı kolaylastırır. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR