Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Raceplast, Türkiye Fabrikası İçin SCM Firması ile Anlaştı

Raceplast, Türkiye Fabrikası İçin SCM Firması ile Anlaştı

Yurt dışı yatırımları ve makine siparişleri için İtalyan makine üreticisi SCM firması ile el sıkışan Raceplast, yatırımlarını ve üretim parkurunu güçlendiriyor.

Raceplast, Türkiye Fabrikası İçin SCM Firması ile Anlaştı
www.raceplast.de

Geçtiğimiz aylarda Türkiye fabrikası için şirket kurulumlarını gerçekleştiren firma kurucusu ve CEO’su Süleyman Ceyran şunları kaydetti: “Türkiye’de kurulacak fabrikamızda kullanmayı tercih etmiş olduğumuz makinelerimiz, Almanya fabrikamızda da kullanmakta olduğumuz İtalyan SCM firmasına ait, endüstriyel ve mühendislik plastiklerini işlemeye uygun olarak tasarlanmış günümüz teknolojisine uygun makinelerdir. Bu makineleri uzun yıllardır Almanya fabrikamızda kullanmaktayız. Bu memnuniyetimiz sonrasında Türkiye’ye yapmış olduğumuz yatırımda da tekrar aynı makine parkurunu tercih etmekte tereddüt etmedik. Makinelerimiz 24 saat çalışabilecek kapasite ve donanımlara sahiptir. Ayrıca Almanya fabrikamız ile işletim sistemi ve programlama noktasında da birebir çalışma olanağı yakalamış olacağız. Almanya’daki üretim kalitemizi aynı şekilde Türkiye tesisimizde de sağlamak istiyoruz. Bu sebeple konusunda uzman olan SCM firması ile çalışmayı tercih ettik.”

Türkiye’de kurulacak fabrikada kullanılacak olan makinelerin teknik özellikleri hakkında bilgi veren Ceyran, sözlerine şunları ekledi: “ Makinelerimiz MORBIDELLI X 200 CNC modelidir. Makinelerin tercih sürecinde SCM firmasının Türkiye’de kendi yeri olmasının da karar aşamasında büyük etkisi olmuştur.” 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • “EVDE KAL” GÜNLERİNDE  AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    “EVDE KAL” GÜNLERİNDE AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    Ambalaj atıklarının geri kazanımı konusunda Türkiye’nin ilk yetkilendirilmiş kuruluşu olan ve 2019 yılı faaliyetleriyle 563 bin 554 ton ambalaj atığının geri dönüştürüldüğünü belgeleyen ÇEVKO Vakfı, zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmamamız gereken bu günlerde, atıkların ayrı biriktirilmesinin ve toplanmasının önemine işaret etti.... Devamı »