Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Plastik Sektörünün İlk Uluslararası Sunum Etkinliği Gerçekleşti: PLASTIMAGEN MEXICO 2022

Plastik Sektörünün İlk Uluslararası Sunum Etkinliği Gerçekleşti: PLASTIMAGEN MEXICO 2022

PLASTIMAGEN MEXICO 2022, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşti.

Plastik Sektörünün İlk Uluslararası Sunum Etkinliği Gerçekleşti: PLASTIMAGEN MEXICO 2022
23 ülkeden 480’den fazla şirket ve 1.000 markanın katıldığı fuar, 34.000 metrekare alanda sergilenen 679 ton makine ile döngüsel ekonomiye önem veren plastik endüstrisini son teknoloji ile buluşturdu. Tarsus Mexico Genel Müdürü José Navarro Meneses açılış töreninde yaptığı açıklamada, “Sektör, pandeminin kritik aşaması sona erdikten sonra yeniden faaliyete başlamaya ve ekonomik kalkınmayı artırmaya hazır. Meksika’da, sektörde doğrudan ve dolaylı olarak bir milyon iş yaratan 5.100 şirket var. 2022’de sektör yüzde 4,2 büyümeyi ve 2025 yılına kadar benzer bir yıllık seviyeyi korumayı bekliyor.” dedi.

Ulusal Plastik Endüstrileri Birliği (ANIPAC) Başkanı Aldimir Torres Arenas, PLASTIMAGEN’in yüzde 6,4’lük bir düşüşle etkilenen sektörün ekonomik olarak yeniden canlandırılması için başlangıç noktası olduğunu söyledi. 91.000 tonluk üretim hacmindeki ve 7.300 milyon adetten fazla çeşitli malzemedeki düşüşün, pandemi ve düzenleyici faktörlerin 2020’den bu yana yarattığı etkinin bir göstergesi olduğunu açıkladı; “Cesaret kırıcı olmaktan çok, birlik içinde kalmaya sektörü oluşturan 5.100 şirketi ekonominin lokomotifi olmaya devam etmeleri için cesaretlendirmeliyiz.” dedi.

Plastik Sanayicileri Derneği Başkanı ve CEO’su Tony Radoszewski, plastik sektörünün zor günler yaşadığını belirterek, “Ancak tüm faaliyetlerimizde bulunan bu malzeme gurur duymamız gereken bir üründür, çünkü toplumların daha kaliteli bir yaşam sürmesi için belirleyicidir.” dedi. PLASTIMAGEN, fuardan çıkan tüm plastik atıkların geri dönüşüm için bir fabrikaya gönderilecek olan ONAM Girişimi sayesinde “Plastik Atıksız” bir fuar olma hedefiyle, plastik atıkları tekrar üretim zincirine dâhil ederek, plastik atık içermeyen bir fuar oldu. 

PLASTIMAGEN MEXICO 2023
PLASTIMAGEN MEXICO 2023, 7-10 Kasım tarihleri arasında plastik endüstrisinden çeşitli liderler grubunu bir araya getirecek. Karbon emisyonu nötrlüğüne odaklanan çözümlerle, sektörün sağlam ekonomik kalkınmasını kolaylaştıran döngüsel bir ekonomi modeline dönüşmesine yeniden katkıda bulunacak. 

PLASTIMAGEN MEXICO 2023 KATILIMCISI OLMANIN BAZI FAYDALARI
• Firmanızın katılımcı rehberindeki tanımı (30.000 kopya),
• Her biri sektördeki 80.000 profesyonele dağıtılan “El Noticias” 1 veya 2 (basılı) içinde yer alan ürünlerinizin açıklaması,
• Etkinlik web sitesinde ürünlerinizin açıklaması,
• Etkinlik sırasında basın bültenlerinin dağıtımı ve basın odasına ücretsiz erişim.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR