Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / PAGEV Genel Kurulu Başkanlığına Yeniden Yavuz Eroğlu Seçildi!

PAGEV Genel Kurulu Başkanlığına Yeniden Yavuz Eroğlu Seçildi!

"Teknoloji üssü olacak Mükemmeliyet Merkezimiz tamamlandığında sektörümüzdeki katma değerin artmasına katkı sağlayacak."

PAGEV Genel Kurulu Başkanlığına Yeniden Yavuz Eroğlu Seçildi!
Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Genel Kurulu’nda Başkanlığa oy birliği ile yeniden Yavuz Eroğlu seçildi. Küçükçekmece PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen Genel Kurul’da oyların tamamını alan Eroğlu, tarihi seviyede geniş katılımla gerçekleştirilen seçimde güven tazeledi.

Gaziantep’ten İstanbul’a, İzmir’den Kayseri’ye, Adana’dan Konya’ya kadar Türkiye’nin dört bir yanından Genel Kurul’a katılan tüm sektör mensuplarına gösterdikleri yoğun teveccüh için teşekkür eden Eroğlu, bugüne kadar ortaya koydukları faaliyetlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de mücadeleci, etkin ve değer üreten çalışmalara imza atmayı sürdüreceklerinin altını çizdi.

Sektörel sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar ürettiği için marka değeri yükselen PAGEV’in, ülkemizdeki önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri haline dönüştüğüne vurgu yapan Eroğlu, “inşası devam eden PAGEV Plastik Mükemmeliyet Merkezi, yeni dönemde hayata geçirmeyi hedeflediğimiz en önemli projelerimizden biri olacak.

Türk Plastik Sektörünü, dünyadaki önemli üretim üslerinden biri haline dönüştürmeyi amaçlayan PAGEV Plastik Mükemmeliyet Merkezimiz, 3 Etap ve 11 binadan oluşacak. AR-GE faaliyetlerinin yanı sıra Test, Laboratuvar, Belgelendirme, Sertifikasyon, Prototip Üretim ve Danışmanlık hizmetleri sunacak PAGEV Plastik Mükemmeliyet Merkezimiz ile sektörümüz adına ilk olacak önemli bir ekosistem sistemi kurmayı hedefliyoruz.” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Romatizmaya Yaşamsal Destek Önerileri

    Romatizmaya Yaşamsal Destek Önerileri

    D vitamini eksikliği, fazla kilo ya da sağlıksız beslenme veya git gide soğuyan havalar ve nemli ortamlarda geçirilen uzun zamanlar da romatizmaya etki eden olumsuz faktörlere büyük bir zemin hazırlıyor.... Devamı »
  • PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    Bell Holding, 80 yılı aşan süredir yatırımlarıyla Perfektüp, SenapaStampa, İnterkap, Tulipack ve IPS şirketleri ile Ambalaj endüstrisine öncülük etmektedir. Geniş ürün yelpazesi ile alüminyum tüp, lamine tüp, alüminyum aerosol kutu, plastik şişe, kase, kap, kapak ve kendinden yapışkanlı etiketleri Gıda, İlaç, Kişisel Bakım, Kozmetik ürünlerinde tercih edilmektedir.... Devamı »